MyReptile
My Reptile
Международный Клуб
Террариумистов
Моя рептилия

февраля 02, 2025, 22:03:28 *
Добро пожаловать, Гость. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.

Войти
На главную Начало Помощь Календарь Галерея Войти Регистрация Чат
Страниц: 1 ... 30 31 [32] 33 34 ... 115   Вниз
Печать
Автор Тема: Мандрівки (Тема Аркадия на украинском языке для тех, кто его понимает)  (Прочитано 157276 раз)
Hierophis
Активный террариумист
Офлайн Офлайн

« Ответ #310 : ноября 01, 2011, 20:59:13 »

Ну, взагалі збереження видів- це майже завжди ширма, якою вкриваются, бо поперше ніхто не збираєтся відпускати залишкі ціх видів на волю, подруге якщо вид зникає- то його неможливо врятувати просто тримаючи деяких особин, бо вид це є комплекс з біотопом, отже якщо немає біотопів- виду немає, а тваринкі у клітках- вони вже приречені.

А от те що можна займатися дослідженнямі- це так, просто дійсно цікаво, скількі наукового матеріалу було нароблено. Але єкпедиціі Біона взагалі то роблятся не тількі за для наукових досліджень, це звісно здогадки, але... це ж зрозуміло Улыбается
Аркадій
Активный террариумист
Офлайн Офлайн

Аркадій

« Ответ #311 : ноября 01, 2011, 21:21:28 »

Щось дуже вже критичне ставлення.
Треба шукати у всьому позитив. Будуть чи не будуть це можна лише здогадуватись. Якщо є в когось бажання то він може придбати, розвести і випустити (чи навіть зробити це разом з тим самим Біоном), а якщо не залишиться представників--не блуде кого випускати. Далі, види і біотопи це 2 різні поняття! Не треба плутати Улыбается Біотопи можливо і відновлювати! І в світі таке роблять!
А як кажуть в народі:"Песиміст--людина яка навіть в шматку золота шукає хоч крихту екскрементів" Улыбается А простіше кажучи, в усьому є і негатив і позитив.
Hierophis
Активный террариумист
Офлайн Офлайн

« Ответ #312 : ноября 01, 2011, 22:12:15 »

Як раз по новітнім тенденціям вид і його стація- це майже невідємні складові, тобто треба розглядати це у комплексі. І це не лише гео та орографічні особливості, а і уся сукупність біоти що там мешкає, та кліматичні особливості. Це неможливо відновити.
А золото- то і є лайно, як сказав один відомій поєт та прозаік, доречи українець;) "Злато- то є болто". Тобто, той хто бачить у купі золота трошкі екскрементів- то дуже великий оптиміст )))))))
Arnold Ikkonen
Активный террариумист
Офлайн Офлайн

« Ответ #313 : ноября 01, 2011, 23:21:51 »

Ну, стосовно того для чого люди вчатся- оце ти даєш =0, взагалі то вчаться за для здобування знаннь )))) Та і стосовно того за ради чого люди ходять на роботу- теж є варіанти, на роботу взагалі то як би потрібно ходити щоб отримувати задоволення від неї, коли ходиш тількі заради грошей- то це крім огиди нічого не викликає!
Тобто є і інши варіанти, а не тількі такі, які обертаются навколо грошей ;) Але це відступ.
Це не відступ. Це Утопія.
Hierophis
Активный террариумист
Офлайн Офлайн

« Ответ #314 : ноября 01, 2011, 23:27:21 »

Тобто ти хочеш сказати, що ходиш на свою роботу тількі заради грошей? Ну ладно я так, ходжу заради грошей Улыбается
Arnold Ikkonen
Активный террариумист
Офлайн Офлайн

« Ответ #315 : ноября 01, 2011, 23:37:00 »

Моя минула, та позаминула робота теж мені була цікава, але наприкінці перетворилася в пекло. 
Теперішню ми можемо обговорити при зустрічі  В усьому є свої негативні сторони.
От якби я сидів дома і мені гроші приносили... хоча б мабуть і це колись набридло б.
Hierophis
Активный террариумист
Офлайн Офлайн

« Ответ #316 : ноября 01, 2011, 23:40:49 »

Хех..
якщо бажаєш, почитай оцю тему, вона хоч і з религійним уклоном, але цікаво ;)
http://myreptile.ru/forum/index.php?topic=11387.0

А я окрім термобіологіі рептилій, за що Аркадію велика под*яка, почав читати книжку "О тваринах- великих та малих"- Оце так так!!! Оце так робота!!
Arnold Ikkonen
Активный террариумист
Офлайн Офлайн

« Ответ #317 : ноября 01, 2011, 23:47:35 »

Я взагалі одночасно читаю книжок п*ять. Від натуралістики до фентезі. І усі цікаві.
Аркадій
Активный террариумист
Офлайн Офлайн

Аркадій

« Ответ #318 : ноября 02, 2011, 18:17:34 »

Мандрівки бувають різні. І туристичні теж. Ось якось вийшло трошки поблукати в столиці. Ось і викладаю кілька зроблених кадрів. Київ дуже гарне місто, але гамірне і не затишне. Воно дивне, бо то вже інше кліматична зона і мегаполіс... Проте поглянути на деякі його принади буває цікаво.

Це я на вокзалі сфоткав. Ну що, гарний там вокзал? Не гірший за палац

А це фоткав крізь скло, тому видно спалах. А ви уявіть, якщо така конструкція впаде! Воно ж важить багатенько !!!

А назву цієї будівлі вино на табличці, що викладена далі. Але дзвони там вельми пристойні! А ще там свічки навіть пахнуть не так як херсонські. І туристів навколо купа.

А це Золоті ворота, які вже майже повністю відреставрували. Вражають солідністю. При тому такі компактні! За розміром і площею, звичайно.

Я був не всюди. Але намагався акцентувати увагу на не найбільш поширених туристичних об’єктах. Тобто, я не сфоткав пам’ятник Богдану Хмельницькому (бо його постійно і всюди можна побачити), а зробив знімок київських горгулій:

В Херсоні лише на одній хаті є дві повноцінні горгулії. Цікаво, а як в інших містах? Багато горгулій?!

А це пам’ятник прикордоннику. Ось так і виглядає справжній прикордонник. Але навіщо на нього козака посадили, я не розумію. Він лише відволікає увагу від головного героя експозиції!

Ну а це я просто так, до купи, вирішив викласти. О, якось в околицях столиці в одному з парків була зроблена і „задокументована” знахідка цієї амфібії

Hierophis
Активный террариумист
Офлайн Офлайн

« Ответ #319 : ноября 02, 2011, 20:16:17 »

Оце так назва- "Памьятник культури" )))))
Страниц: 1 ... 30 31 [32] 33 34 ... 115   Вверх
Печать
Перейти в:  

MyReptile 2006-2018