Мандрівки бувають різні. І туристичні теж. Ось якось вийшло трошки поблукати в столиці. Ось і викладаю кілька зроблених кадрів. Київ дуже гарне місто, але гамірне і не затишне. Воно дивне, бо то вже інше кліматична зона і мегаполіс... Проте поглянути на деякі його принади буває цікаво.
Це я на вокзалі сфоткав. Ну що, гарний там вокзал? Не гірший за палац
А це фоткав крізь скло, тому видно спалах. А ви уявіть, якщо така конструкція впаде! Воно ж важить багатенько !!!
А назву цієї будівлі вино на табличці, що викладена далі. Але дзвони там вельми пристойні! А ще там свічки навіть пахнуть не так як херсонські. І туристів навколо купа.
А це Золоті ворота, які вже майже повністю відреставрували. Вражають солідністю. При тому такі компактні! За розміром і площею, звичайно.
Я був не всюди. Але намагався акцентувати увагу на не найбільш поширених туристичних об’єктах. Тобто, я не сфоткав пам’ятник Богдану Хмельницькому (бо його постійно і всюди можна побачити), а зробив знімок київських горгулій:
В Херсоні лише на одній хаті є дві повноцінні горгулії. Цікаво, а як в інших містах? Багато горгулій?!
А це пам’ятник прикордоннику. Ось так і виглядає справжній прикордонник. Але навіщо на нього козака посадили, я не розумію. Він лише відволікає увагу від головного героя експозиції!
Ну а це я просто так, до купи, вирішив викласти. О, якось в околицях столиці в одному з парків була зроблена і „задокументована” знахідка цієї амфібії