MyReptile
My Reptile
Международный Клуб
Террариумистов
Моя рептилия

февраля 10, 2025, 19:27:37 *
Добро пожаловать, Гость. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.

Войти
На главную Начало Помощь Календарь Галерея Войти Регистрация Чат
Страниц: 1 ... 36 37 [38] 39 40 ... 115   Вниз
Печать
Автор Тема: Мандрівки (Тема Аркадия на украинском языке для тех, кто его понимает)  (Прочитано 157480 раз)
Hierophis
Активный террариумист
Офлайн Офлайн

« Ответ #370 : декабря 04, 2011, 22:22:58 »

Ну, назбирав моху, коряг, землі приніс щоб тераріум обустроїти. З живності бігало багато мишок, взагалі мишей багато в зиму йде цього року. Павучки бігали, але комах не було, хоча було ясно і Т біля +15С. Дуже сухо, тому життя не вирує навіть у таке потепління, немає води ніде, де вона повинна бути! Так дійде до того, що пересохнуть усі бочагі і в інших місцях!
Аркадій
Активный террариумист
Офлайн Офлайн

Аркадій

« Ответ #371 : декабря 09, 2011, 15:38:55 »

Так ось пригадав. І вийшло, що дуже багато було мандрівок моїх, які хоч якось були пов’язані з жабами. Викладу малу кількість їх фото, аби було

А на цьому знімку сумна дійсність

Hierophis
Активный террариумист
Офлайн Офлайн

« Ответ #372 : декабря 25, 2011, 18:49:07 »

Был недавно там де подарцисы водятся, а там открыли пивопровд "южный поток"! Вот он! ))))
Ой, забув, тут же треба на українській мові тількі- отже- на цьому зображенні ви можете побачити знаменитий "південний потік"- от так от, тількі покі що мабуть газу не вистачає десь там, тому гонять пиво!

Ну и самая широкая речка Украины, ну, если считать только природную ширину ))))
А це- найширша, якщо мати на увазі природну ширину, річка України, ось як!

Аркадій
Активный террариумист
Офлайн Офлайн

Аркадій

« Ответ #373 : декабря 25, 2011, 18:53:50 »

Ну острів посеред річки гарний і цікавий. На трубі ті слова мабуть хтось самостійно написав Улыбается
Дуже дивно чому "коментарі" до цих фото на російській мові!
ПС
А я в вівторок викладу фотки двох музейчиків. Зроблю фотки і викладу. Буде цікаво, там є на що повитріщатись Улыбается
Hierophis
Активный террариумист
Офлайн Офлайн

« Ответ #374 : декабря 25, 2011, 19:06:51 »

Це віянія інтернаціоналізаціі )))
Аркадій
Активный террариумист
Офлайн Офлайн

Аркадій

« Ответ #375 : декабря 25, 2011, 19:12:00 »

це такий двомовний "розетський камінь" для нащадків, щоб після апокаліпсісу можна було розшифрувати якусь "втрачену" мову Улыбается
Аркадій
Активный террариумист
Офлайн Офлайн

Аркадій

« Ответ #376 : декабря 28, 2011, 12:49:54 »

Хотів було зробити велику фотосессію двох дуже цікавих музейчиків і тут викласти, але сайт взяв було і зник. Тож не зробив я ту фотосессію Извиняющийся  Викладаю декілька кадрів з одного з тих музейчиків. Тому хоч на це подивіться, а найцікавіше з тих музеїв я вже в середині січня викладу на форумі

А це ось є в мене така рослина

Аркадій
Активный террариумист
Офлайн Офлайн

Аркадій

« Ответ #377 : декабря 28, 2011, 19:10:00 »

Ще ось на що хотів звернути увагу. В береговій зоні багатьох прісних водоймищ я неодноразово помічав такі об’єкти, як „скати” чи колеса. Назви різні сенс один:

Їх часто використовують для закріплення берега, як будівельні матеріали (різні опори, стовпчики), клумби... Та й буває, що вони знаходяться у воді в якості сміття. Здавалося б, це шмат якогось хім.. непотребу, що не розкладається. Але живі істоти дуже полюбили ці штуки.  Я майже ніколи не бачив не заселених покришок, що на території біотопів. Переважно, якщо воно лежить на березі (частково в воді), то на ньому гріється або безхвоста амфібія або черепаха. Ще й їх там буває дуже висока щільність! А внутрішню порожнину цих речей тварини використовують, як укриття. Особливо вужі! Більше того для вужів це таке собі „золоте дно”. Сидиш на колесі грієшся, а якщо їсти захотілося, то заліз в середину (яка майже завжди пд. Водою) і зловив там свого улюбленого бичка. Взагалі в таких затоплених колесах завжди повно риби, особливо дрібної. Для багатьох цього річок воно виконує функцію такого собі „коралового рифу”, словом захищає. Та й безхребетних там повно, я вже на згадую по кілограми і кілограми перифітону, що буває перетворює таке колесо на щось дивовижне і майже живе. Ще буває на березі в таких покинутих шинах птахи гніздяться.
Ось. Самого вражало: сміття сміттям, а тваринкам від нього користь!
Аркадій
Активный террариумист
Офлайн Офлайн

Аркадій

« Ответ #378 : января 14, 2012, 00:27:14 »

Так давненько тут повідомлень не було, але воно і зрозуміло. Які взимку мандри? Треба готуватись до наступного польового сезону, опрацьовувати наукові роботи або в анабіоз впадати.
Але я ось сьогодні був в двох наших мікро музейчиках, а це МАНДРІВКА. Тому поділюсь фотографіями-враженнями. А подивитись там справді є на що!

Взагалі місцина там приємна

Аркадій
Активный террариумист
Офлайн Офлайн

Аркадій

« Ответ #379 : января 14, 2012, 00:38:08 »

Там файно

Впринципі, важливо те що там все справжнє!
Страниц: 1 ... 36 37 [38] 39 40 ... 115   Вверх
Печать
Перейти в:  

MyReptile 2006-2018