MyReptile
My Reptile
Международный Клуб
Террариумистов
Моя рептилия

февраля 10, 2025, 19:32:16 *
Добро пожаловать, Гость. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.

Войти
На главную Начало Помощь Календарь Галерея Войти Регистрация Чат
Страниц: 1 ... 38 39 [40] 41 42 ... 115   Вниз
Печать
Автор Тема: Мандрівки (Тема Аркадия на украинском языке для тех, кто его понимает)  (Прочитано 157484 раз)
Аркадій
Активный террариумист
Офлайн Офлайн

Аркадій

« Ответ #390 : января 18, 2012, 21:18:08 »

А ось і той гідробіологічний музейчик про який я казав

Відверто кажучи, деякі цікаві експонати там в дуже поганому стані

А  те в яких умовах тримають живих риб, ви і самі бачите. Там навіть не в умовах проблема, а в догляді. Зате, вельми патріотично: лише наші види
Там на наступній після сонячного окуня фотці, в акваріумі звичайний вугор мешкає і риба-голка, просто  перший було заховався, а голка дрібна
Кажуть, що той вугор, як барометр. Якщо плаває довго біля поверхні,  отже скоро буде дощ.  А ще, за вхід в обидва ці дрібні музеї не треба грошей платити.

Аркадій
Активный террариумист
Офлайн Офлайн

Аркадій

« Ответ #391 : января 18, 2012, 21:21:16 »

Аркадій
Активный террариумист
Офлайн Офлайн

Аркадій

« Ответ #392 : января 18, 2012, 21:23:07 »

Аркадій
Активный террариумист
Офлайн Офлайн

Аркадій

« Ответ #393 : января 18, 2012, 21:36:29 »

Мапа  не дуже чітка там

Я цей якір стародавній, просто величезний. Набагато вищий за мене. Десь більше ніж 3 метри в довжину

Hierophis
Активный террариумист
Офлайн Офлайн

« Ответ #394 : января 18, 2012, 21:41:08 »

Там де фотка з мапою, це мабуть такий собы екологычний плакат- вода в ЧМ настылькы брудна, що риба з моря на суходол вилазе!!!!
Аркадій
Активный террариумист
Офлайн Офлайн

Аркадій

« Ответ #395 : января 18, 2012, 21:42:01 »

А це вже для рибальства

А це вже якась мистецька експозиція

Аркадій
Активный террариумист
Офлайн Офлайн

Аркадій

« Ответ #396 : февраля 05, 2012, 19:51:49 »

Ось вирішив трішечки змінити внутрішній устрій помешкання черепашки. Доки робив здавалося, що вельми добре. Знаю, знаю, що я занадто багато уваги приділяю штучним рослинам Извиняющийся Але ось саме в цьому випадку маю якісне виправдання перед самим собою і плазуном. Якщо йому посадити справжніх рослин, то він їх просто знищить. Та й зараз не та пора року, щоб ходити берегом Дніпра і висмикувати гарні водорості. Але я вже встав на „шлях спасіння”. Я вже хоч трошки, але використовую живі рослини. Якби під рукою виявилось більше придатних для цього акваріуму рослинок, то я б і більше туди поставив. Але якось мені боязко ставити в воду, до такої істоти, молочай. Він все таки отруйний (тож ліпше не ризикувати), хоча не факт, що воно якось нашкодило б...

Шановні може є якась конструктивна критика на тему внутрішнього устрою цього акватераріуму? Я б послухав. Та й може щось на краще зроблю для хатньої істоти. Може є якісь поради на ту ж тему?
Додам лише те, що він якось не полюбляє великі острівці суходолу, тому я цілеспрямовано не робив великих площь суходолу
Аркадій
Активный террариумист
Офлайн Офлайн

Аркадій

« Ответ #397 : февраля 23, 2012, 22:54:51 »

Назва теми це скорочення від „батрахологічна хата”. Це така пародія на малий біотопний тераріум. Проект на 100% експериментальний і основна його суть саме в отриманні досвіду та нових знань в процесі роботи з цією штукою. Сама конструкція—перероблена книжкова поличка. Розраховується, що основними мешканцями тут будуть амфібії. А як почнеться польовий сезон, то заселю туди купу істот. Саме воно просте, дешеве і зручне (сподіваюсь). Я тут поступово поділюся „методикою виготовлення” та досвідом отриманим в процесі виготовлення цього ніби біотопного тераріуму. Хоча зараз я б це назвав просто тераріумом. Все попереду. Та і буду вести дрібний фото звіт та дивитись на розвиток всього цього. Воно цікаво і мені і відвідувачам. Та й з часом цікавенького там більшатиме! Зараз це лише основа, яка зазнає багатьох змін: додадуться різні елементи...
Ось перші знімки:

Сам здивувався, але фотографувати цей тераріум не так вже й легко. Більшість фоток псується.

Це для початку, а далі буде більше і цікавіше. Якщо є конкретні запитання, то питайте. Всі секрети наперед розкривати не буду (бо далі не буде цікаво), але відповісти спробую
Аркадій
Активный террариумист
Офлайн Офлайн

Аркадій

« Ответ #398 : февраля 23, 2012, 23:12:43 »

Так, погоджуюсь, що не дуже охайно, але я і не ставив за мету надмірну гламурність. Та й на це пішло б більше часу. Але нетерплячка штука потужна. Навіть зовнішньо, з точки зору краси я бачу маленькі недоліки, але я їх приберу!! Не все одразу

Аркадій
Активный террариумист
Офлайн Офлайн

Аркадій

« Ответ #399 : февраля 23, 2012, 23:28:36 »

Ну почну опис. РОСЛИНИ. Зараз найсуттєвішими рослинами тут є кротон і каланхоє. Останнє настільки гарне, що просто причаровує, але фотографією цього не передати. На ньому сак круто переливається світло, що інколи здається, що деяке листя біле, сіре, світиться... Прям райдужний удав якийсь. Поклав туди гілки туї (для зелені). Є коряги-гілки, відламані від горіха і інших дерев різних. Збираюсь насіння різноманітне висадити. Але головна інновація серед декоративних рослин—морква!! Воно вже чудово прикрашає середовище, а як розростеться, то буде ще краще! Та й не вимоглива вона. А хто сказав, що морква не декоративна рослина?

Страниц: 1 ... 38 39 [40] 41 42 ... 115   Вверх
Печать
Перейти в:  

MyReptile 2006-2018