MyReptile
My Reptile
Международный Клуб
Террариумистов
Моя рептилия

января 23, 2025, 12:49:29 *
Добро пожаловать, Гость. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.

Войти
На главную Начало Помощь Календарь Галерея Войти Регистрация Чат
Страниц: 1 ... 18 19 [20] 21 22 ... 115   Вниз
Печать
Автор Тема: Мандрівки (Тема Аркадия на украинском языке для тех, кто его понимает)  (Прочитано 156932 раз)
Аркадій
Активный террариумист
Офлайн Офлайн

Аркадій

« Ответ #190 : июня 30, 2011, 19:48:57 »

Hierophis
Активный террариумист
Офлайн Офлайн

« Ответ #191 : июня 30, 2011, 20:18:22 »

Улыбается

Аркадій
Активный террариумист
Офлайн Офлайн

Аркадій

« Ответ #192 : июля 01, 2011, 20:45:46 »

Я сьогодні збирався на найближчу балку піти, але пішов за міст (що через річку). Це там, де сотні вужів! Там дуже багато гарних і пахучих рослин. Я фотки не робив Извиняющийся Там гарно. Якщо весною в скупченнях можна зловити там сотню звичайних вужів, то зарз з стандартними "серпентологічними" труднощами там можна за день зловити сотню водяних вужів. Жовтобрюхи там є, але їх там мало і знайти дуже складно. Наловив жаб зелених для полоза...
Там так спекотно! Сонце просто палить згори, а за рахунок "камянї землі" там і знизу стовб вогняного повітря припікає... Звичайні вужі там і зараз є, але сотню за день не зловиш. Хоча іх зовсім не мало там...

Arnold Ikkonen
Активный террариумист
Офлайн Офлайн

« Ответ #193 : июля 01, 2011, 21:38:10 »

Півночі праці, розшатані нерви та ось результат.
Робив інсектарій для богомола, але завдяки дибці степовій поки що буде простоювати. Матеріали - екструдований пінополістирол, коркові обої, силікон. Зовнішні розміри - 21*17*23. Внутрішні - 17*15*19.

До речі, поки що тільки чекаю вилуплення емпузят та лігодактілюсів, а про дрозофілу вже треба думати.
Аркадій
Активный террариумист
Офлайн Офлайн

Аркадій

« Ответ #194 : июля 01, 2011, 21:55:59 »

Браво!!! 
Hierophis
Активный террариумист
Офлайн Офлайн

« Ответ #195 : июля 01, 2011, 22:13:02 »

Дивно, здаєтся, що не спекотно, а вуж на трубі прохолоджуєтся, чи що Улыбается
Тераріум дуже гарний, в мене якось дуже естетично не виходить, усюди видно "технічні деталі", різні дроти та усе таке Улыбается
Hierophis
Активный террариумист
Офлайн Офлайн

« Ответ #196 : июля 03, 2011, 19:29:43 »

Викладу серію знімків які ми зробили у час вилазок на ціх вихідних, так як зараз в мене часу не дуже багато, то викладу у дві черги, зараз буде з мандрівки Миколаївщиною.
Треба сказати, що ця вилазка була більше розвідувального характеру, але всеж таки мі бачили багато різних вужів, полоза, зелених ящірок, черепаху, та навіть зловили герпетологічним гачком.. маленьку качку якусь! Доречи черепаху також зловили гачком.
Дуже дивно, що нам часто попадалися у місці де мешкають вужі та жовточереві полози разом- водяні вужі забарвлені майже як жовточереві полози та жовточеревий полоз, який облив мене лайном як самий справжний водяний вуж! Доречи той полоз був з тих що ми знаходили там ранійше.
Бачили також гарний струмок, але вода там була дуже жорстка на смак щоб її пити, але прохолодна. Незважаючи на не дуже велику герпетологічну складову, вилазка війшла дуже цікавою!

Hierophis
Активный террариумист
Офлайн Офлайн

« Ответ #197 : июля 03, 2011, 21:53:22 »

А сьогодні були на Херсонщині- та ось там ми попали у сказочні місця- справжні поймені ліси, вологі луки, справжне болото, неймовірно гарні зарості різноманітних рослин- кущі папороті, які от от розквітнуть, та під ними зьявляться яйця мідянок Улыбается,  велетеньскі червонокнижні хвощі, ті які з довгими голками, орхідеї що квітнуть та вже відквітнули, стрелолист, якісь взагалі мені не відомі та дуже дивні рослини, велечезни дерева з велечезними дуплами. Усюди стрибають жаби та бігають ящірки, повзають звичайні вужі, та нажаль, а може це й такий захіст ціеї місцини, велечезні зграі комарів. А ще там був доволі величезний та доволі старовинний крест, та дуже дивне явище- потужне джерело, що у прямому сенсі бьє з землі вгору- в нас такого не спостерігаєтся, дуже дивне джерело, бо немає геологічних споруд для його існування, але воно є!
Ну і звичайно- багато степових годюк, ящурок, - ось так нас зустріли природні місця півдня Херсонщини. Я взагалі такого ще у житті не бачів- справжні торфяні болота та вологі луки, та ліс з торфяним озером з прозорою чистою водою, та чорним дном, де відтворюєтся торф.

Hierophis
Активный террариумист
Офлайн Офлайн

« Ответ #198 : июля 03, 2011, 21:58:23 »

А ось тут є цікава фотка- паркан з справжньою, живою!!! горгулею!

Hierophis
Активный террариумист
Офлайн Офлайн

« Ответ #199 : июля 03, 2011, 22:04:27 »

Доречі, ще знайшли вужа з "персидським" окрасом, та бачили на цей раз 7 гадюк!

Страниц: 1 ... 18 19 [20] 21 22 ... 115   Вверх
Печать
Перейти в:  

MyReptile 2006-2018