MyReptile
My Reptile
Международный Клуб
Террариумистов
Моя рептилия

февраля 02, 2025, 18:43:33 *
Добро пожаловать, Гость. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.

Войти
На главную Начало Помощь Календарь Галерея Войти Регистрация Чат
Страниц: 1 ... 29 30 [31] 32 33 ... 115   Вниз
Печать
Автор Тема: Мандрівки (Тема Аркадия на украинском языке для тех, кто его понимает)  (Прочитано 157246 раз)
Аркадій
Активный террариумист
Офлайн Офлайн

Аркадій

« Ответ #300 : октября 28, 2011, 22:17:35 »

А ось ще!!!!!!! Одна з проблем тераріумістики—ось ці гекони не у всіх плодяться

А це майже новонароджені (якість жахлива, але розміри видно)

Аркадій
Активный террариумист
Офлайн Офлайн

Аркадій

« Ответ #301 : октября 29, 2011, 19:38:31 »

А ось ще знімки. Просто сумна згадка про польовий сезон, що завершився. А ще так хочеться піти, побачити, спіймати...
Фотки поганенькі, бо я їх робив крізь вікно потяга, але щось все ж видно!

Це я було повертався зі столиці. На знімках певні ділянки Високопільського району і річка Інгулець

Якась вона дивна тут. В пониззі вона, якось більш звично виглядає. Я про річку.

Щось аж самому не подобаються фотографії Извиняющийся
Hierophis
Активный террариумист
Офлайн Офлайн

« Ответ #302 : октября 29, 2011, 19:41:41 »

Одна з проблем тераріумістики—ось ці гекони не у всіх плодяться-

Жах! Був би я тими геконами, я б звідти втік Улыбается
Аркадій
Активный террариумист
Офлайн Офлайн

Аркадій

« Ответ #303 : октября 29, 2011, 20:24:24 »

Нічого, нічого. Проблеми є, щоб їх вирішували. Ось почнуть вони у всіх добре плодитися, а там дивись десь на теренах Батьківщини і вони стануть типовим і чисельним представником герпетофауни Улыбается За одеським сценарієм Улыбается Будуть в нас не великі міса, а геконячі "Асканії-Нові".

Ось мідянки здивуються, коли в Україні зявляться фантастікуси в "дикій природі"! Улыбается
kvadrat
Участник Клуба MyReptile
Офлайн Офлайн

« Ответ #304 : ноября 01, 2011, 11:13:39 »

Бион сила)) завидую тебе)
Аркадій
Активный террариумист
Офлайн Офлайн

Аркадій

« Ответ #305 : ноября 01, 2011, 19:22:19 »

Бион сила)) завидую тебе)

В народі кажуть, що заздрощі то погана річ. А щоб не було сенсу в тих заздрощах, то ліпше запитай про все що цікавить. Я з великим задоволенням відповім Улыбается
Hierophis
Активный террариумист
Офлайн Офлайн

« Ответ #306 : ноября 01, 2011, 19:45:43 »

Аркадій, а навіщо існує Біон? Які цілі ставлять його керівники? Ось таке питання Улыбается

Аркадій
Активный террариумист
Офлайн Офлайн

Аркадій

« Ответ #307 : ноября 01, 2011, 20:23:26 »

Аркадій, а навіщо існує Біон? Які цілі ставлять його керівники? Ось таке питання Улыбается

В жодному випадку я не рекламую цю організацію! Просто відповідаю Улыбается
Всетаки це бізнес-структура, тобто як і будь-яка інша така організація, вона має на меті заробіток грошей. Але і на роботу люди ходять саме для цього і вчаться для того ж. Тож від того що воно комерційне, воно не робиться якимось негативним! Навпаки! В порівнянні з іншими бізнес-структурами, які повязані з тваринами, БІОН має ще й веелику природоохоронну і наукову цінність. Там утримуються і розводяться неймовірно рідкісні види, є й такі які в природі вже не зустрічаються, там проводяться наукові роботи (з селекції, генетики...). Вони займаються і перетримкою (санітарною) тварин, перед тим як ті потраплять в зоомагазини. В них є своя марка обладнення для тераріумів, раніше ще випускали журнал ЕКЗО! Там зроблено багато відкриттів про які говорять в багатьох куточках світу.
Провідні спеціалісти закладу їздять в експедиції по всьому світу, активно досліджуються незвідані куточки планети. Прикладом є те, що вони досліджують візерункового полоза на території всього його ареалу! А для фінансування наукових робіт (таких солідних) треба гроші, ось вони тераріумістикою і заробляють на науку.

ПС
Збирався зробити сьогодні фотосесію тваринам, але сил нема
Hierophis
Активный террариумист
Офлайн Офлайн

« Ответ #308 : ноября 01, 2011, 20:47:05 »

Ну, стосовно того для чого люди вчатся- оце ти даєш =0, взагалі то вчаться за для здобування знаннь )))) Та і стосовно того за ради чого люди ходять на роботу- теж є варіанти, на роботу взагалі то як би потрібно ходити щоб отримувати задоволення від неї, коли ходиш тількі заради грошей- то це крім огиди нічого не викликає!
Тобто є і інши варіанти, а не тількі такі, які обертаются навколо грошей ;) Але це відступ.

Стосовно наукової діяльності Біона- науква діяльність повинна бути загально доступною, та інтегрованною у сучасні наукові тенденціі, є таке у Біона? Це важливе питання. Яку природоохоронну діяльність веде Біон- не дуже розумію, вони розводять та реінтродукують зникаючих тварин, підтримують цілістність біотопів?
На іх сайти можна знайти тількі комерційну складову, ось він
http://www.bion.com.ua/
де тут щось про наукову та природоохранну складову?
Отже це комерційна установа, я не буду казати, погано це чи добре, але якщо це так, то сенс її не у наукових досягненнях, дослідженнях, та природоохоронної діяльності, а в отриманні прибутків.
Аркадій
Активный террариумист
Офлайн Офлайн

Аркадій

« Ответ #309 : ноября 01, 2011, 20:53:48 »

Стосовно наукової діяльності Біона- науква діяльність повинна бути загально доступною, та інтегрованною у сучасні наукові тенденціі, є таке у Біона? Це важливе питання. Яку природоохоронну діяльність веде Біон- не дуже розумію, вони розводять та реінтродукують зникаючих тварин, підтримують цілістність біотопів?

Так сайт в них не досконалий, але вони планують з часом зробити його грандіозним. Збереження видів які стрімко зникають чи ВЖЕ ЗНИКЛИ в природі--теж природоохоронна діяльність. Якщо не залишиться жодного представника виду, то потім не дуде кого реінтродукувати Улыбается А про загальнодоступність--в них є не мало наукових публікацій, але не від імені організації, а від імені авторів (певних співробітників). Та й кількість експедицій тамтешніх герпетологів теж вражає (і це все фінансує БІОН, за власноруч зароблені гроші)
Страниц: 1 ... 29 30 [31] 32 33 ... 115   Вверх
Печать
Перейти в:  

MyReptile 2006-2018