MyReptile
My Reptile
Международный Клуб
Террариумистов
Моя рептилия

февраля 09, 2025, 07:19:57 *
Добро пожаловать, Гость. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.

Войти
На главную Начало Помощь Календарь Галерея Войти Регистрация Чат
Страниц: 1 ... 28 29 [30] 31 32 ... 115   Вниз
Печать
Автор Тема: Мандрівки (Тема Аркадия на украинском языке для тех, кто его понимает)  (Прочитано 157400 раз)
MyReptile
Участник Клуба MyReptile
Офлайн Офлайн

« Ответ #290 : октября 24, 2011, 15:50:08 »

Саш, их часто путают. Я не первый раз встречаю такую "ошибку".
Фото порадовали! Прекрасные животные были представлены на выставке. Чейни такой яркий! Обожаю этих змей)))
Аркадий, спасибо за возможность увидеть то, чего нам видеть по ряду причин не суждено. Только некоторые ящерки мне показалтсь замученными. Хотя, возможно, просто на фото так вышло. Улыбается
MyReptile
Участник Клуба MyReptile
Офлайн Офлайн

« Ответ #291 : октября 24, 2011, 15:53:36 »

Плазуни там не лише на малюнках! Але до теми зоопарку Миколаївського ще можна буде повертатися неодноразово.

А я тут було якось під час мандрівки на кухню побачив там ось таке

Нет, ну это понятно что там не на картинках только, я имела ввиду что жаль, что в теме они только на картинках. Я так поняла что возможности войти внутрь не было, и поэтому животных сфлотографировали только на баннерах. А что за кухня там?
Hierophis
Активный террариумист
Офлайн Офлайн

« Ответ #292 : октября 24, 2011, 18:40:14 »

Плазуни там не лише на малюнках! Але до теми зоопарку Миколаївського ще можна буде повертатися неодноразово.

А я тут було якось під час мандрівки на кухню побачив там ось таке

Нет, ну это понятно что там не на картинках только, я имела ввиду что жаль, что в теме они только на картинках. Я так поняла что возможности войти внутрь не было, и поэтому животных сфлотографировали только на баннерах. А что за кухня там?

Та що ж таке))))

Я же писал еще раньше- снимки животніх все есть из того здания, на котором висел тот плакат, те животніе на плакате нарисовані "просто так", тоесть не все из них есть в зоопарке Улыбается
Аркадій
Активный террариумист
Офлайн Офлайн

Аркадій

« Ответ #293 : октября 28, 2011, 19:54:36 »

Вирішив ось не пошкодувати часу і викласти фотки з  мандрівки в одне таке місце! Ой, хай всі хто не мають доступу обливаються слиною, бо не можуть це подивитися. Хоча можуть, якщо зайдуть, як гості Улыбается Було це все зовсім недавно, тож інформація вельми свіжа.
Взагалі, це екскурсія була, ще й в місці, де екскурсій не водять! Тож від того цей „фоторепортаж” ще унікальніший. Ну що, заінтригував?
Місце й сама „мандрівка” дуже незвичні, тож і коментарі треба викладати якось незвично (мабуть).
Словом, дивіться—БІОН!!! А екскурсію нам вів пан Рябов! Від того вдвічі цікавіше. Додам, що фоткав вельми мало Извиняющийся і це навіть не половина того, що там є. Але враження позитивне можна отримати і від перегляду лише цього

Там окремо тримають пустельних і не пустельних тварин. Ось на цьому знімку відділ з пустельними. Там спекотно ніби в центрі Олешківської пустелі в середині літа. Ні, в пустелі ще спекотніше!

Може якісь фотографії є не якісні, тоді звиняйте.

По секрету скажу, вартість усього там... дуже європейська!

Щось зникло бажання якось не стандартно викладати інформацію

Hierophis
Активный террариумист
Офлайн Офлайн

« Ответ #294 : октября 28, 2011, 19:58:47 »

А чи була там мідянка? Ні? Тоді що в тому Біоні цікавого ? ))))))))
Аркадій
Активный террариумист
Офлайн Офлайн

Аркадій

« Ответ #295 : октября 28, 2011, 20:02:30 »

Щось набридло, потім ще цікавенького викладу. Тож чекайте!

А стосовно питання: жирдонська і червонохвоста влаштують?
Hierophis
Активный террариумист
Офлайн Офлайн

« Ответ #296 : октября 28, 2011, 20:11:02 »

Ні, червонохвоста це взагалі не змія не мідянка, і навіть жирондська- це теж не зовсім мідянка! Мідянка- це тількі наша місцева мідянка ;)
Аркадій
Активный террариумист
Офлайн Офлайн

Аркадій

« Ответ #297 : октября 28, 2011, 20:19:47 »

Зате в них є новий не описаний для науки вид змії (може і воно мідянка). Я дурний нікчема, тому не сфоткав її:( Воно середніх розмірів і переважно помаранчеве. Зловлено в високогірї Китаю, нище певної висоти не спускається. За словами пана Рябова воно нагадує нашого леопардового полоза! О! Більше ніде в світі в тераріумах нема такої рептилії!!! А я хоч бачив.
Аркадій
Активный террариумист
Офлайн Офлайн

Аркадій

« Ответ #298 : октября 28, 2011, 21:53:27 »

А ось і славнозвісні, неймовірно рідкісні і дорогі абронії! А далі там на знімках ще істотки Улыбается

Ще згадав. В процесі екскурсії наш „екскурсовод” розкрив купку секретів розведення дуже рідкісних плазунів. Серед них і абронії і фантастікуси...

Hierophis
Активный террариумист
Офлайн Офлайн

« Ответ #299 : октября 28, 2011, 21:58:54 »

Аброніі, егерніі- це усе- їжа мідянкі ;) В нас є своє, рідне- ВЕРЕТІЛЬНИЦЯ- і змія не змія и ящірка-не ящірка-диво дивне!!!! Які там аброніі ;)
Страниц: 1 ... 28 29 [30] 31 32 ... 115   Вверх
Печать
Перейти в:  

MyReptile 2006-2018