MyReptile
My Reptile
Международный Клуб
Террариумистов
Моя рептилия

января 23, 2025, 12:49:05 *
Добро пожаловать, Гость. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.

Войти
На главную Начало Помощь Календарь Галерея Войти Регистрация Чат
Страниц: 1 ... 20 21 [22] 23 24 ... 115   Вниз
Печать
Автор Тема: Мандрівки (Тема Аркадия на украинском языке для тех, кто его понимает)  (Прочитано 156931 раз)
Аркадій
Активный террариумист
Офлайн Офлайн

Аркадій

« Ответ #210 : июля 11, 2011, 23:43:06 »

Які ж гарні місцини є в нашій області! Дніпро--це сила і краса. Всю його неймовірність не передасть і мільйон фотографій, тож і не буду намагатися. Викладаю лише кілька "дрібничок" на цю тему:

Навіть жаби біля Дніпра не просто жаби, а жаби-патріоти Улыбается

Аркадій
Активный террариумист
Офлайн Офлайн

Аркадій

« Ответ #211 : июля 12, 2011, 19:00:47 »

А ця рослина бачила бобра, а він її не лише бачив Улыбается

О, стосовно рослин дніпровських

Це не те щоб рослина, але...

Аркадій
Активный террариумист
Офлайн Офлайн

Аркадій

« Ответ #212 : июля 13, 2011, 19:53:59 »

Трапляється доволі багато людей, що просто обожнюють жаб. І серед моїх знайомих такі теж є. Тож ось викладаю фото сесію цих амфібій з однієї моєї мандрівки до плавнів:

А оце маскувальне забарвлення. Завжди дивувало те, що ця зелена яскрава смуга може допомагати маскуватися, але ж допомагає.

Hierophis
Активный террариумист
Офлайн Офлайн

« Ответ #213 : июля 13, 2011, 20:02:01 »

О, там на другому знімку дуже схожа варіація забарвлення з тою що я спостерігав на Інгулі!
Аркадій
Активный террариумист
Офлайн Офлайн

Аркадій

« Ответ #214 : июля 13, 2011, 21:03:03 »

Щось всі активно діляться своїми тваринними надбаннями, а я якось приховую свою „перлинку”. А взагалі вона і ця тема є дуже цікавою. Ще й на сайті та на йому подібних взагалі не буває інформації про настільки різкісних тераріум них мешканців. Тож коротко і лаконічно... Мандрівка по певним моїм акватераріумам і знайомство з їх населенням:

О! Хто це? Підказка: В жодного з форум чан нема представника цього виду. Улыбается

Взагалі тритони чудові. Це такі не великі „дракончики”. Контрастні, цікаві і що цікаво, вони ніколи не перестають вражати! А ще той вид, що згори на фото, так цікаво „тікає”!!! Куди там тому токі Улыбается

Взагалі я утримував не лише цей вид. Серед усього був і тритон іспанський. Я його зовсім не вподобав і вважаю його поганеньким „домашнім улюбленцем”

А це кусючий кримчанин (ще й горянин). Добре, добре скажу—це тритон Кареліна (нище на фото)

А це я було обіцяв викласти фотки звичайного тритона. Якість погана, але добре видно розміри!!!

Не моє фото, але гарна якість

А це не моя фотка крістатуса

Hierophis
Активный террариумист
Офлайн Офлайн

« Ответ #215 : июля 13, 2011, 22:01:13 »

Ух-ти, які маленькі ці вульгаріси! Я вважаю, що такі б дуже гарно себе почували у акватераріумі де мешкає маленька мідянка, та вона мабуть не буде іх їсти.
Я давно бажав тримати якогось тритона у тому акватерарцумі, але те що мідянка може його зїсти- зупиняє мене та додає сумлінь. Але що цікаво, квакш та іншіх безхвостих вона не їсть, може і тритонів не буде?

Доречі, ось зараз знайшов цікавий популярний фільм про амфібій- теж така собі популярізація
http://www.youtube.com/watch?v=Sb5_zd6yGcE

А ще додаю ось такий знімок- йе я учора зробив, це один з тих макрогнатусів- вони стають такими гарними та дивними!

Аркадій
Активный террариумист
Офлайн Офлайн

Аркадій

« Ответ #216 : июля 13, 2011, 22:12:17 »

Для мідянки тритон--ящірка! Ого які макрогнатуси. Голова риби-голки, а тіло чи змії чи ще когось Улыбается
Hierophis
Активный террариумист
Офлайн Офлайн

« Ответ #217 : июля 16, 2011, 22:23:35 »

Спека зростає, та ще буде триматися доволі довго, зміі майже впали у "літню сплячку", та залишили після себе назовні тількі виповзки. В небі панує розпечене африканське повітря, температура навіть зранку не падає низче +20С а вдень у затінку досягає +37С, трава жухне, спів цикад та різних прямокрилих заполоняє степ, у ярах ховаются косулі, у норах- лиси та барсуки..
Ось десь такім є степ всередені літа, і десь така атмосфера сопроводжувала мандрівку , котру ми здійснили!
Треба сказати, що зі змій на йей раз ми бачили.. лише мідянку, що взагалі доволі дивно, можно зробити висновок що окрім мідянок зараз ніхто взагалі не повзає, навіть агіліси не дуже часто зустрічаются там, де іх зазвичай купа. Окрім плазунів зустріли двох косуль біля майже висохшого струмка, декілька жижих птахів, різноманітних богомолів, у тому числі і личинку полістикі, рідібунд та іх пуголовок, та доволі велику болотяну черепаху, котра чомусь вирішила стати трішкі наземною, та повзала по землі.
Ще ця мандрівка була з ночівлею у степу, котра пройшла доволі цікаво і дивовижно в оточенні курганів та орави різноманітних цвіркунів, котрі перестали співати хіба що наприкінці ночі Улыбается З ранку покі нас на зворотньому шляху супроводжували хмарки, що затуляли життєдайне "репті-гло", було доволі гарно, але коли зірка почала сяяти в усій красі- от тоді стало весело, але ми вже були майже наприкінці маршруту Улыбается

Аркадій
Активный террариумист
Офлайн Офлайн

Аркадій

« Ответ #218 : июля 17, 2011, 16:39:39 »

А про яку зірку йдеться мова (ще й наприкінці маршруту)? А взагалі текст дуже гарно написано!
Hierophis
Активный террариумист
Офлайн Офлайн

« Ответ #219 : июля 17, 2011, 16:58:27 »

Як про яку, про сонечко 

Страниц: 1 ... 20 21 [22] 23 24 ... 115   Вверх
Печать
Перейти в:  

MyReptile 2006-2018