MyReptile
My Reptile
Международный Клуб
Террариумистов
Моя рептилия

мая 29, 2025, 09:10:48 *
Добро пожаловать, Гость. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.

Войти
На главную Начало Помощь Календарь Галерея Войти Регистрация Чат
Страниц: 1 ... 17 18 [19] 20 21 ... 115   Вниз
Печать
Автор Тема: Мандрівки (Тема Аркадия на украинском языке для тех, кто его понимает)  (Прочитано 166407 раз)
Arnold Ikkonen
Активный террариумист
Офлайн Офлайн

« Ответ #180 : июня 29, 2011, 20:46:03 »

Інтродукування - річ дуже тонка, тонше ніж Схід... Одне те, що ми ходячи по степу перевертаємо каміння та не кладемо його на місце вже є не дуже добрим та порушує баланс, що і так давно не збалансований.
А ось мені ще з наших подобаються леопардові полози. Ось би побачити.
Hierophis
Активный террариумист
Офлайн Офлайн

« Ответ #181 : июня 29, 2011, 20:51:29 »

Та леопардові- вони начебто і "наши" а начебто і "ні", доречі як і лісові полози. Є така думка, що це інтродуковані ще у давнину види змій, особливо лісовий полоз.

Інтродукція як нового для фауни виду- так, дуже може бути опасною, але реінтродукція- це взагалі то корисно, але треба знати куди відпускати, але в нас є гарні наробки по біотопам!
Arnold Ikkonen
Активный террариумист
Офлайн Офлайн

« Ответ #182 : июня 30, 2011, 14:42:48 »

Хочу похизуватися, бо моїм радощам кінця-краю не видно.
Я сьогодні вперше бачив справжнього лелеку! Та не одного, а цілих чотирьох! Це був не якийсь там нещасний та забруднений зоопарковський птах, а справжній, дикий, вільний! Це насправді неймовірна істота.
Шкода, що я ще раніше загубив бінокля та не зміг ретельно за ними поспостерігати.
Аркадій
Активный террариумист
Офлайн Офлайн

Аркадій

« Ответ #183 : июня 30, 2011, 16:06:53 »

Ти б хоч написав, що тебе лелеки цікавлять. В нас їх повно. Куди не підеш сидять собі на вишках різних і думають: "Де б зловити і зїсти якусь змію? Бажано велику--жовтобрюха". А потім спробух хоч побачити особину довжиною в 2 і більше метри.

Я знаю купу місць, де вони постійно гніздяться. В нас в обл. вважають, що лелека який в селі гніздиться--це охоронець від зла і бід. А я вваджаю, що це прямий і успішний конкурент усіх серпентологів!

Вони  і потомство щороку приносять. Памятаєте я нещодавно викладав фото жовтобрюха, який стирчить з каменя і стікає кровю. Напевно та рана саме від якогось птаха.

Взагалі хижі птахи сильно шкодять плазунам і амфібіям. А таку тварюку, як орел-змієїд я б взагалі винищив і населенню платив би за кожну мертву тушку цієї пташки.

Я тут повикладаю різні фотки птахів, може кому цікавао буде подивитися?

Ось на кожному стовпі сидять "генерали армії зла"

Ой ! Звиняйте. Думав про москалів--писав про птахів. Щось в мене глюки. Це від нестачі ловлі змій! Принаймні на фотографії подивіться, вони не такі агресивні

Але всеодно птпхи хижі шкодять зміям .Нажаль

Arnold Ikkonen
Активный террариумист
Офлайн Офлайн

« Ответ #184 : июня 30, 2011, 16:34:01 »

Ну мене взагалі все живе цікавіть, а особливо птахи, плазуни та амфібії.
Дякую за фотографії. 
Аркадій
Активный террариумист
Офлайн Офлайн

Аркадій

« Ответ #185 : июня 30, 2011, 17:08:47 »

О! Я тут знайшов фотографії певної ділянки "Ягорлицького краю" і ось їх викладаю. Особливий акцент на ХИЖИХ ПТАХІВ (готуйтеся збільшувати зображення) [

URL=http://www.radikal.ru][/URL]

Не я автор фотографій цих

Аркадій
Активный террариумист
Офлайн Офлайн

Аркадій

« Ответ #186 : июня 30, 2011, 17:18:19 »

Arnold Ikkonen
Активный террариумист
Офлайн Офлайн

« Ответ #187 : июня 30, 2011, 17:18:51 »

Special for Hierophis

Hierophis
Активный террариумист
Офлайн Офлайн

« Ответ #188 : июня 30, 2011, 19:31:55 »

Так, лелек в нас багато, я також раніше не зустрічав іх, але коли почав більш ретельно обстежувати дещо дальші околиці міста, то став дуже часто іх бачити. Мени цікаво побачити журавля Улыбается
Хижих птахів в нас було дуже багато у позаминулому році, дуже дуже багато, і орли і різні канюки, і орлани навіть попадалися, тоді в нас було дуже багато мишей. А ось у останні два рокі іх майже немає.

Arnold Ikkonen, і що, це с сьогодньоі мандрвки туди, де багато полозів? Невже вони усе такі є, ці дибки? От тепер вона б яець наклала...

Hierophis
Активный террариумист
Офлайн Офлайн

« Ответ #189 : июня 30, 2011, 19:48:28 »

Що ось що бачив стосовно лелек та іхньої "любові" до плазунів- ми якось бачили як лелека спіймав черепаху, підняв її у повітря та скінув у них на каміння, щоб вона луснула. Та ще й зробив так декілька разів.

Доречі там де ми поймали паласового полоза- думаю усі зрозуміли де це Улыбается, там дуже дуже багато лелек, там іх ціла зграя майже з 100 особин, та доречі ошиваются вони як раз там, де багато полозів!
Страниц: 1 ... 17 18 [19] 20 21 ... 115   Вверх
Печать
Перейти в:  

MyReptile 2006-2018