MyReptile
My Reptile
Международный Клуб
Террариумистов
Моя рептилия

декабря 04, 2024, 19:05:29 *
Добро пожаловать, Гость. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.

Войти
На главную Начало Помощь Календарь Галерея Войти Регистрация Чат
Страниц: 1 ... 11 12 [13] 14 15 ... 115   Вниз
Печать
Автор Тема: Мандрівки (Тема Аркадия на украинском языке для тех, кто его понимает)  (Прочитано 154994 раз)
Аркадій
Активный террариумист
Офлайн Офлайн

Аркадій

« Ответ #120 : июня 21, 2011, 21:31:27 »

Ну, а в різних великих зоомагазинах і в прайсах (зазвичай у москалів). Певні отруйні змії продаються (наприклад бойги). Навтіь на форумі таке можна знайти. І, доречі, цікаво, а яких отруйних змій продають в магазинах чи їм пропонують? А кого той вірменин пропонував?
Hierophis
Активный террариумист
Офлайн Офлайн

« Ответ #121 : июня 21, 2011, 21:41:03 »

Аркадій, нічого собі, так тонкохвостий полоз, виходить, прям як жовточеревий кусючий.

Arnold Ikkonen, так, це як тількі вони відкрилися, там ще не було того приміщення де виставка, а взагалі то я там не бів неможу навіть сказати скількі років.. Треба подивитися як там.

Я ось зробив вдосконалення гачка, на роботі зробив гачок з якось кованного металу 4хгранного та дуже міцного, думаю що так зміі будуть більш повільно виповзати з под гачка, та не так сильно требя буде тиснути, бо плоска грань повинна тримати краще ніж кругла.

А у Херсоні сьогодни по фактичним данним МС Тмакс була +24С, ех, мабуть годюки лежали суцільним плотним шаром Улыбается

Arnold Ikkonen
Активный террариумист
Офлайн Офлайн

« Ответ #122 : июня 21, 2011, 21:48:00 »

Треба було точні розрахунки сили тертя зробити з улікуванням того, яка змія буде виповзати з попід гачка 
Заходь звичайно.
2 Аркадій: у нього був дуже широкий спектр пропонуємих змій, як отруйних, так і ні.
Аркадій
Активный террариумист
Офлайн Офлайн

Аркадій

« Ответ #123 : июня 21, 2011, 21:54:36 »

Ага, суцільним шаром в калюжах і багнюці. А ще в нас сьогодні було дуже вітряно і волого.А з приводу тонкохвостих полозів так тут можна регулювати агресивність. Я коли придбав він був спокійний, але потім тераріум був затулений довго чи не дуже. І полоз відвик і став атакувати. Просто він став думати, що весь тераріум це його схованка, а таким чином виходить, що коли підходиш до його "схованки" то він загнаний в кут! Проте, мій знайомий розводив їх під Києвом і характеризує їх як дуже агресивних і кусючих, незважаючи на вік та стать. Але ж у абсолютної більшості тераріумістів цей вид є сокійним.

Hierophis
Активный террариумист
Офлайн Офлайн

« Ответ #124 : июня 21, 2011, 21:59:07 »

Якщо розраховувати ще силу тертя, та напруження у балці та ще якій сопромат то то вже треба бути чі таким батьком чи його сином )))

А в Рафа є один нюанс- в нього майже усі зміі природники, так що це треба мати на увазі.

Ще про тонкохвостих полозів- от у Афалині як раз вони були, так теж були кусючі дуже дуже! Не зважаючи на те, що тераріум був в них дуже великий, десь мабуть 150СмХ60см низ, та десь 70см верх. Так що вони такі кусючі. А ти уяви, якій йому потрібен тераріум, щоб він не вважав його схованкою? в шоке Це мабуть 200см мінімум завдовжки, та 100 у ширину, і то...

Гаразд, взавтра годюки будуть лежати суцільним шаром, та обсихати ;)
Аркадій
Активный террариумист
Офлайн Офлайн

Аркадій

« Ответ #125 : июня 21, 2011, 22:04:54 »

Я вважав, що Рафо розводить. Проте, виключно з цікавості: " А в нього вірменські змії чи наші"??

А в обчисленнях не враховано багато дуже важливих факторів!
Hierophis
Активный террариумист
Офлайн Офлайн

« Ответ #126 : июня 21, 2011, 22:10:34 »

Так Рафо- то хіба Раф, чи ні?
В нього були будь яки зміі, і наши(жовточереви полози) і червонокольорові жовточереві полози, вірменські єйреніси та інші місцеві зміі.

А ти хотів щоб обчислення "чому дерева не ростуть до неба" розмістилися на папері, якій у довжину досягаю Місяця? ;)

Аркадій
Активный террариумист
Офлайн Офлайн

Аркадій

« Ответ #127 : июня 21, 2011, 22:25:10 »

Ого! Це такий фотоефеки чи там так брудно?  Хочап і в мене було, що я кидаю рибку вужу, а він спочатук випорожняється в "басейн", а потім ловить там рибу ( не приємно, але йому не заважа).
Hierophis
Активный террариумист
Офлайн Офлайн

« Ответ #128 : июня 21, 2011, 22:30:35 »

То там тина у воді- водорості різні, ось і здаєтся що брудно, а взагалі там вода прозора, та є меланіі та креветки. Мідянка майже не випорожняєтся у "басейн".
Arnold Ikkonen
Активный террариумист
Офлайн Офлайн

« Ответ #129 : июня 21, 2011, 22:38:47 »

Це різні люди. Раф - змієлов. Брав у нього декілька тварин і цілком задоволений, хоч і природники. Удавчики, лігодактілюси живуть та приспівують. Взагалі питання природних тварин не зовсім однозначне. Я вважаю, що основною причиною зникання більшості (ключове слово - більшості) тварин є зовсім не вилов їх в природі з ціллю утримання у неволі. Особливо, якщо вона попадає у відповідальні руки. У такому разі тварина може запросто увійти в культуру і від її вилову можна буде зовсім відмовитися. Знищення міст проживання - ось головний ворог дикої фауни.
Наприклад Лігодактілюс Вілямса є дуже красивою маленькою ящіркою, яку дуже приємно тримати у терраріумі, з приводу чого вони виловлюються у природі. Їх ареалом є лише маленький ліс у cхідній Танзанії. Цей ліс активно знищують гомосапієнси. І, незважаючи на усілякі природоохоронні статуси, його все одно винищать. Але може саме завдяки браконєрам цей геккон не зникне с Землі.
Це, звичайно, стосується розумного вилову, а не такого, як описували на одному форумі стосовно Мадагаскарських жаб мантелл. При їх вилові аборигенами вже приблизно 80% гинуть від самого способу лову. На них кидаються усією вагою та складують у маленьки жбанчики, де вони успішно давлять одна одну.
Страниц: 1 ... 11 12 [13] 14 15 ... 115   Вверх
Печать
Перейти в:  

MyReptile 2006-2018