MyReptile
My Reptile
Международный Клуб
Террариумистов
Моя рептилия

декабря 02, 2024, 13:55:25 *
Добро пожаловать, Гость. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.

Войти
На главную Начало Помощь Календарь Галерея Войти Регистрация Чат
Страниц: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 115   Вниз
Печать
Автор Тема: Мандрівки (Тема Аркадия на украинском языке для тех, кто его понимает)  (Прочитано 154931 раз)
Arnold Ikkonen
Активный террариумист
Офлайн Офлайн

« Ответ #60 : июня 11, 2011, 20:07:24 »

Аркадіє, ти мене своєю принциповістю просто вбиваєш! Смеется Ото буду лежати у труні увесь страшний та синій.
Кажу - заяць схоже зрозумів, що приречений. По очах видно.
Сподіваюсь ти мене зрозумів.
Аркадій
Активный террариумист
Офлайн Офлайн

Аркадій

« Ответ #61 : июня 11, 2011, 20:22:40 »

Щось не зрозумів. Взагалі не зрозумів до чого тут труна? І яка тут принциповісь Да А заяць, що там не приречений--то опудало, як і полоз. Фото зроблене в музеї, а то частина експозиції А замість очей там гудзики
Arnold Ikkonen
Активный террариумист
Офлайн Офлайн

« Ответ #62 : июня 11, 2011, 20:30:06 »

Та я зрозумів, що опудало. Просто вираз обличчя зайця перед в шокеає весь всесвітський жах, який тільки може бути на... обличчі зайця. в шоке
Hierophis
Активный террариумист
Офлайн Офлайн

« Ответ #63 : июня 11, 2011, 20:33:51 »

То в того зайця таке обличчя стало мабуть тоді, коли він зрозумів, що з ним будуть робити ;)
А отой полоз з виторощеним оком та розкритим ротом- то теж від того ж самого )))
Аркадій
Активный террариумист
Офлайн Офлайн

Аркадій

« Ответ #64 : июня 11, 2011, 20:42:24 »

Той що з "оком", то взагалі пластиковий макет, який ніколи живим не був

Постскриптум
Сподіваюсь, що він ніколи і не оживе Оля
Hierophis
Активный террариумист
Офлайн Офлайн

« Ответ #65 : июня 11, 2011, 20:43:52 »

Вибачаюся, але я ще щось подумав про того полоза та зайця Улыбается То вони обидва були живі, та полоз жив у тераріумі але коли йому як корм кинули зайця- то вони обидва скамьяніли!!! Полоз скамьянів від думки, що того здоровенного зайця треба ковтати, а заяць- від думкі як він пролізе у такого тонкого полоза)))

Оно воно як ;)

http://www.youtube.com/watch?v=npGhlvkWZo0&feature=related
Аркадій
Активный террариумист
Офлайн Офлайн

Аркадій

« Ответ #66 : июня 11, 2011, 20:48:33 »

Головне, що таксидерміс вважав, що полоз їсть таких великих зайців.  

Hierophis
Активный террариумист
Офлайн Офлайн

« Ответ #67 : июня 12, 2011, 19:08:35 »

Ось невеличкий звіт про не дуже звичайну суспільну мандрівку до балки №1, яка проходила майже у тому складі, в якому проходив перший похід до ціеі балки.
Саме головне дійство- це звичайно звільнення паласового полоза, який був відпущеній там, де його і знайшли, точнісенько у ту саму дірочку Улыбается
Потім Василій зі своєю дружиною зробили невеличку розвідку місць, підходящих для дослідження водних комах, а я допомогав Аркадію шукати полозів.
Ми знайшли мабуть не дуже багато полозів, але гарно поспілкувалися рідною мовою Улыбается та подивилися краевиди.
Доречі, ми бачили й дуже важливу харчову ланку у живленні жовточеревого полоза- зайця )))
Також ми знайшли дуже багато звичайних вужів- мабуть 4 особини, та водяного вужа з незвичайно гарним забарвленням.
Ще знайшли дуже гарного метелика- ведмедицю, я іі визначів як ведмедиця кайя, але потім виявилось що це ведмедиця сільска, сенсаціі не сталося, але теж дуже цікаво, що вона знайшлась.
Погода була дуже гарною- не дуже спекотно, невеличка хмарність, та майже без дощу.

Ще я був здивований кількістью різноманіття видів водних жуків та професіональним визначенням навіть самих маленьких з них Василіем з його дружиною- я почував себе дуже дивно- як би я взагалі нічого не знаю про водних жуків, насправді воно так і є ;)

Ще звітую- усі рибкі, що зпіймались у процесі дослідження водної фауни, яки виявилися девьятиіглими колюшками, гарно перенесли переїзд, та проходять адаптаційний період та карантин! 

Hierophis
Активный террариумист
Офлайн Офлайн

« Ответ #68 : июня 12, 2011, 19:10:31 »

Аркадій
Активный террариумист
Офлайн Офлайн

Аркадій

« Ответ #69 : июня 13, 2011, 19:35:53 »

Додам ще фотографій з цієї мандрівки.

Страниц: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 115   Вверх
Печать