MyReptile
My Reptile
Международный Клуб
Террариумистов
Моя рептилия

января 21, 2025, 17:08:00 *
Добро пожаловать, Гость. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.

Войти
На главную Начало Помощь Календарь Галерея Войти Регистрация Чат
Страниц: 1 ... 110 111 [112] 113 114 115   Вниз
Печать
Автор Тема: Мандрівки (Тема Аркадия на украинском языке для тех, кто его понимает)  (Прочитано 156743 раз)
Аркадій
Активный террариумист
Офлайн Офлайн

Аркадій

« Ответ #1110 : сентября 30, 2013, 18:13:26 »

Думаєте гори це дика природа, краса чи ще щось таке? Так от:  високо, високо в горах багатой дуже багато руїн!

Аркадій
Активный террариумист
Офлайн Офлайн

Аркадій

« Ответ #1111 : сентября 30, 2013, 18:21:10 »

Ну і кілька фото, щоб мохоманьяки померли від заздрощів

Там різних дуже багато. Ось такий, ніби сивий

Надмірно багаточисельною там є ящірка Ліндхольма

є вони всюди, в деяких місцях навіть хвилями бігають. Буває по 4-5 штук на 1 малій каменюці. По дорозі бігають молоді особини прия масово! Словом гарні вони, дуже швидк і поширені там.

Мають великий спектр варіації забарвлення. Бачив одну з темночервоною спиною.

Аркадій
Активный террариумист
Офлайн Офлайн

Аркадій

« Ответ #1112 : сентября 30, 2013, 18:24:21 »

фотки з самої вершини гори. Там на лінії горизонту в одному напрямку навіть море було видно, але у мого фотоапарата зум слабкий, тому я те й не фоткав

Аркадій
Активный террариумист
Офлайн Офлайн

Аркадій

« Ответ #1113 : сентября 30, 2013, 18:26:49 »

Аркадій
Активный террариумист
Офлайн Офлайн

Аркадій

« Ответ #1114 : сентября 30, 2013, 18:30:12 »

решту фоток потім викладу
Аркадій
Активный террариумист
Офлайн Офлайн

Аркадій

« Ответ #1115 : сентября 30, 2013, 21:52:55 »

Esox
Активный террариумист
Офлайн Офлайн

« Ответ #1116 : сентября 30, 2013, 22:06:44 »

Досить звичне забарвення личинки Empusa fasciata, яка щє незвичайна варіація? Ось це, я розумію, незвичайна:

Судячи з елементів одягу, які можна побачити на руках та грудях (Аркадія?), ніякою літнью спекою там і не пахне. А ці ящірки Ліндхольма, якщо їх там так багато, мамудь ввиїдають значну частину місцевої ентомо- та арахно-фауни. яка, взагалі-то, значною частиною є унікальна та рідкісна, тому приносять шкуду автохтонним біоценозам. Нащо взагалі їх туди завозили. Це теж шкідник Даревський постарався?
Hierophis
Активный террариумист
Офлайн Офлайн

« Ответ #1117 : сентября 30, 2013, 22:20:09 »

Досить звичне забарвення личинки Empusa fasciata, яка щє незвичайна варіація? Ось це, я розумію, незвичайна:

Судячи з елементів одягу, які можна побачити на руках та грудях (Аркадія?), ніякою літнью спекою там і не пахне. А ці ящірки Ліндхольма, якщо їх там так багато, мамудь ввиїдають значну частину місцевої ентомо- та арахно-фауни. яка, взагалі-то, значною частиною є унікальна та рідкісна, тому приносять шкуду автохтонним біоценозам. Нащо взагалі їх туди завозили. Це теж шкідник Даревський постарався?
А це в неї не від того на чому вона сидить?  Смеется
Що до одягу, то Аркадій мабудь ще шубу зняв щоб пофоткатися ))))
А та ящірка- не інтродукована, звичайна скельна ящірка ) І доречи, усі ящіркі насправді приносять велику користь, бо вони- це поперш за усе їжа мідянки!!!
Esox
Активный террариумист
Офлайн Офлайн

« Ответ #1118 : сентября 30, 2013, 22:33:04 »

А то я сплутав з якоюсь іншою скельною ящіркою, про яку Аркадій писав в темі "Інтродуценти". Так що звияняйте (тільки не кажіть, що це не українське слово). Проте все одно навіщо проводити такі експерименти? Щоб написати діссер на тему відминностей біологіі на новій территоріі від рідної? Може амброзію і колорадського жука теж таким чином завезли, тільки зараз відмовчуються? Їжа для медянки - це добре, але ти впевнений, що в тій місцині, куди ту ящірку інтродукували вони є в достатній кількості, щоб їм потрібно було стільки корму?
Аркадій
Активный террариумист
Офлайн Офлайн

Аркадій

« Ответ #1119 : сентября 30, 2013, 22:59:27 »

А у малечі ящірок Ліндхольма хвіст зелений  

А ви шановні щось зжерли дивне: 1) а де ви там мій одяг чи його елементи побачили? в шоке в шоке Натякну, там нема на фотках такого

2) Езокс ти тришки Житомирщину і Крим сплутав. Воно то інтродуковане, але не ящірка Ліндхольма і не в Криму  

Страниц: 1 ... 110 111 [112] 113 114 115   Вверх
Печать
Перейти в:  

MyReptile 2006-2018