MyReptile
My Reptile
Международный Клуб
Террариумистов
Моя рептилия

января 22, 2025, 08:08:37 *
Добро пожаловать, Гость. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.

Войти
На главную Начало Помощь Календарь Галерея Войти Регистрация Чат
Страниц: 1 ... 107 108 [109] 110 111 ... 115   Вниз
Печать
Автор Тема: Мандрівки (Тема Аркадия на украинском языке для тех, кто его понимает)  (Прочитано 156771 раз)
Esox
Активный террариумист
Офлайн Офлайн

« Ответ #1080 : августа 08, 2013, 11:33:56 »

Да твой диагноз ты уже озвучивал, а я тебе научное определение привел.
Аркадій
Активный террариумист
Офлайн Офлайн

Аркадій

« Ответ #1081 : августа 08, 2013, 12:37:41 »

Да твой диагноз

Эзокс у нас за старе взявся: діагнози людям виставляє. Але на цей раз вже не Ромі
Hierophis
Активный террариумист
Офлайн Офлайн

« Ответ #1082 : августа 08, 2013, 13:50:00 »

Аркадій, ну на этот раз Эзокс имел в виду научный диагноз вида, только вообще то диагноз дается при первоописании, и на латыни(не знаю, сейчас наверное уже можно без латыни Улыбается )
Аркадій
Активный террариумист
Офлайн Офлайн

Аркадій

« Ответ #1083 : августа 08, 2013, 14:34:17 »

Аркадій, ну на этот раз Эзокс имел в виду научный диагноз вида, только вообще то диагноз дается при первоописании, и на латыни(не знаю, сейчас наверное уже можно без латыни Улыбается )

фу... на дивному суржику написано. Це словацька чи хорватська мова?
Esox
Активный террариумист
Офлайн Офлайн

« Ответ #1084 : августа 08, 2013, 15:31:21 »

А, так, забув, що це тема суто для українськіх націоналістів, які россійську не розуміють навіть якщо володіють. Ти, Аркадій, не заьбувай інколи нагадувати.
сейчас наверное уже можно без латыни
Зараз, частіше за все, на англійскій. А раніше ж вважаластя варворською мовою. Може, колись і українська світовою стане, можеш потішити себе такою надією.
Аркадій
Активный террариумист
Офлайн Офлайн

Аркадій

« Ответ #1085 : августа 11, 2013, 13:14:02 »

Не дуже то воно стосується теми в російськомовному розділі, тому викладу тут. Було йду собі в спеку, а навколо посушлива рівнина, на небі жодної хмарки, вода яку взяв з собою закінчилась доволі давно...  Йду, йду... І бачу купу очерету! Велику купу очерету. Підходжу, а води в тій ділянці десь кілька см і та брудна, зате комарів!!! У тих комарів там, напевно досконалий інкубатор Сів у затінку, щоб охолонути і чую водоспад!  в шоке Оцінив ситуацію, подивився навколо на ту рівнину і думаю: "Ура. Глюки  "   Типу рідке повітря в спеку я вже колись бачив, але то просто ілюзія (обман зору від спеки) була. А водоспад це щось нове   Вирішив пролізти крізь хащі на звук того "водоспаду" і надибав ось таке сім'явиверження

Гейзер  в шоке Фонтан  в шоке Називати можна як завгодно, але суті воно не змінює.

Посеред посушливої рівнини, далеко від населених пунктів, з під землі прям таки "лупашить" дуже потужний струмінь прісної води. Висота того струменя близько 2 м!! Вода там дуже смачна, але неймовірно крижана! Я було хотів набрати води в пляшку і вструмив руку в ту водичку. Так вона така крижана, що відчуття були ніби отримав термічний опік, але не високою, а низькою температурою. Висунув руку і ніби судоми слабенькі були в тій частині, яка контактувала з водою. Круто! Зрозуміло, що ще й навколо було спекотно і я був дуже не холодний, але відчуття вразили.
Нажаль та штука "окультурена". Там оно, місточок до струменя зробили, бо біля нього туристи напевно не мають бажання воду набирати, а бажають прям в повітрі набрати (як і я зробив). А якщо не по місточку йти а в ту крижану воду влізти, то буде не файно. Якби я тоді там так зробив, то може залишився б там "підвищувати рибопродуктивність"

Аркадій
Активный террариумист
Офлайн Офлайн

Аркадій

« Ответ #1086 : августа 11, 2013, 13:18:52 »

Аркадій, ну на этот раз Эзокс имел в виду научный диагноз вида,

Не думаю, бо там чітко написано, що то "мій діагноз" 
Esox
Активный террариумист
Офлайн Офлайн

« Ответ #1087 : августа 11, 2013, 18:54:58 »

А хіба це не артезианьська свердловина? Щє пак окультурена б не була.
Аркадій
Активный террариумист
Офлайн Офлайн

Аркадій

« Ответ #1088 : августа 11, 2013, 22:29:49 »

А хіба це не артезианьська свердловина? Щє пак окультурена б не була.

В тому то й прикол, що це природне утворення і єдине там, що зробила людина це той місточок. Я потім у фахівців цікавився на цю тему, так виявилось що це така аномалія (принаймні для півдня). Про неї знають, але воно не дуже популярне у туристів (хоч вони там бувають), бо далеко.
Hierophis
Активный террариумист
Офлайн Офлайн

« Ответ #1089 : августа 11, 2013, 22:43:39 »

Це не свердловина а природьне артезіанске джерело, і такіх джерел дуже багато, просто не завжди такий тиск високий. Такі джерела є прям посеред пустелі що за Дніпром, та біля самого Дніпра, але дебет там меньший.
Кажуть що та вода тече з глибин 2км, їі ще динозавтри пили(а також і сцяли туди))) ), а ти, Аркадій, їі пив ))))))))))))
А ще така вода не втамовує спрагу бо вона майже дистильована.
Цікаво що таку воду возять до нас і тут продають, я перевіряв на сухий залишок-дуже схожа на ту що з подібних джерел, але я вважаю що її вживати для постійного використання небезпечно, вона знесолена.
Страниц: 1 ... 107 108 [109] 110 111 ... 115   Вверх
Печать
Перейти в:  

MyReptile 2006-2018