MyReptile
My Reptile
Международный Клуб
Террариумистов
Моя рептилия

января 23, 2025, 10:01:00 *
Добро пожаловать, Гость. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.

Войти
На главную Начало Помощь Календарь Галерея Войти Регистрация Чат
Страниц: 1 ... 99 100 [101] 102 103 ... 115   Вниз
Печать
Автор Тема: Мандрівки (Тема Аркадия на украинском языке для тех, кто его понимает)  (Прочитано 156894 раз)
Esox
Активный террариумист
Офлайн Офлайн

« Ответ #1000 : июня 11, 2013, 00:17:50 »

Ну тоді дуже крута помилка вийшла. Нецензурна просто.
Та все я дочитую, тільки не розумію, які там терени областей. Ось Донецьк як нраз на теренах Донецької області, яка для мене - наша, так що давй тут і зустрінимося. Тільки вже у настоупному сезоні размноження часничниць. Тому що зараз у тому місці ловити нічого, да і екстриму не війде - сухо там зараз.

А що за фотка і до чого вона взагалі? Що типа того? Ти зовсім вже незрозуміло висловлюєшся.
Аркадій
Активный террариумист
Офлайн Офлайн

Аркадій

« Ответ #1001 : июня 14, 2013, 20:07:53 »

Хотілося б і фото тварин побачити... Але якщо вам лінь, то не дуже переймайтеся...

Вибачаюсь за невеличку затримку. Просто експедиції, справи, а про те який я ледачий я вже казав Извиняющийся

Фотки свіжі, в фотоконкурсах участі не брали 

Решту викладу потім...

Аркадій
Активный террариумист
Офлайн Офлайн

Аркадій

« Ответ #1002 : июня 14, 2013, 20:24:40 »

Та все я дочитую, тільки не розумію,

А що за фотка і до чого вона взагалі?

Ось це ти точно підмітив "Не на теренах наших областей" означає, що я пропоную якось поїхати в спільну експедицію (напр. втрьох) на терени будь-якої області (чи в автономну республіку) за виключенням Донецької, Херсонської, Миколаївської. Тобто, там в Полтавську, Дніпропетровську, Львівську і т.д., але на в Донецьку, Миколаївську чи Херсонську. Сподіваюсь, що я зрозуміло пояснив "До чого фото?"--то я навів ілюстрацію до своїх слів про нещодавню експедицію. Метою тієї поїздки були Pelobates fuscus (другу вони були треба для його наукової роботи). А моя мета була дуже проста: допомогти другу Улыбается

Постійно йшли дощі, тому навіть не треба було чекати ночі. Найцікавіша особина була малим циклопом:

Аркадій
Активный террариумист
Офлайн Офлайн

Аркадій

« Ответ #1003 : июня 14, 2013, 20:39:28 »

Під час дощу там і звичайні вужі були доволі активні, що вельми логічно: полювали Улыбается
Звісно, прикольно розводити вогнище, коли до того дуже довго йшов дощ. А особливо круто під дощем розводити вогнище, що доводилось робити не раз (і за цю поїздку теж).

Але були й перідои без опадів. Багато богомолів (релігіоз) помітив, сарани просто море (ще й різнокольорові), водяний тарган аж до сьогоднішнього дня дожив... Загалом дивної і дуже гарної ентомофауни дуже багато було. Прикольно було різну таку дрібноту ловити всередині намету. За весь час експедиції найцікавіше, що залізло в намет--2 каракурти й десь 5-6 кліщів.  О! Згадав. Друг в степу навіть 1 червоного кліща надибав, а коли поклав його в морилку, то ватка навколо нього теж червоною стала.

Аркадій
Активный террариумист
Офлайн Офлайн

Аркадій

« Ответ #1004 : июня 14, 2013, 20:46:46 »

А навколо був степ, що, за словами Романа, мало не досконала штука 

Цікаво шукати тварин, коли постійно злива йде. І так кожен день.  І  якби лише злива... В один з днів навіть крига з неба посипалась (ще й так маштабно!)

І це десь через 20-30 хв. після того, як воно закінчилось.
Аркадій
Активный террариумист
Офлайн Офлайн

Аркадій

« Ответ #1005 : июня 14, 2013, 20:55:48 »

Щось відволікся я від комашок. Знайшли ми місце, де не те що сколії є, їх там купа! Отак йдеш по галявині, а на кожному кущі 1-2 сколії, ще й навколо постійно літає хоч 1 штука. Щось фотки не вийшли, але суть видно Улыбается

ПС
Зараз в Херсоні вже не першу годину йде злива, ще й блискавок дуже багато.

Аркадій
Активный террариумист
Офлайн Офлайн

Аркадій

« Ответ #1006 : июня 14, 2013, 21:04:04 »

Там просто таки повно єнотовидних собак (вночі поодинокі особини до місця нашого базування приходили). А від лисиць вничі такий шум (брешуть "собаки"), що здається, ніби ти в місті біля смітника ночуєш (але від собаки по звуку відрізняється воно). Миші прям на намет намагаються залізти кожної ночі. Чув сову, а загалом птахів там теж валом (а хижих так особливо). В найблищому селі лелеки гніздяться.

ПС
Як тоді, так і зараз грім римить неймовірно часто.

Аркадій
Активный террариумист
Офлайн Офлайн

Аркадій

« Ответ #1007 : июня 14, 2013, 21:09:39 »

Esox
Активный террариумист
Офлайн Офлайн

« Ответ #1008 : июня 15, 2013, 12:30:42 »

Чому така дискримынацыя Донецькоъ облласті. Ну, з Херсонською та Миколаївськкою все зрозуміло, ти там все вже обстежив вдоль та поперек (верніше тобі так хдається, насправді навіть зелену ящірку ще не здайшов), але Донецька чим не сподобалася? Навряд ти у нас багато чого бачив. Так що, якщо зустрічатися, то тільки у Донецьку. А львівську бендерровцам залиши.
Ти забув написати головне: де це все відбувалося? І, здається мені, що за Pelobates fuscus так далеко в хащі зовсім не обов'язково було забератися. Що за "водяний тарган"?
А у нас і не гримить нічого, знов посуха. Суниця уся, що лишилася посохла, абрикоси знов падати почали. Та мизерна кількість грибів, що таки виросла, теж посохла і прочервивіла.
Борисович
Активный террариумист
Офлайн Офлайн

« Ответ #1009 : июня 15, 2013, 16:02:06 »

А до "бандерівців", Щука, страшно їхати?
Страниц: 1 ... 99 100 [101] 102 103 ... 115   Вверх
Печать
Перейти в:  

MyReptile 2006-2018