MyReptile
My Reptile
Международный Клуб
Террариумистов
Моя рептилия

января 23, 2025, 07:19:32 *
Добро пожаловать, Гость. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.

Войти
На главную Начало Помощь Календарь Галерея Войти Регистрация Чат
Страниц: 1 ... 98 99 [100] 101 102 ... 115   Вниз
Печать
Автор Тема: Мандрівки (Тема Аркадия на украинском языке для тех, кто его понимает)  (Прочитано 156858 раз)
Аркадій
Активный террариумист
Офлайн Офлайн

Аркадій

« Ответ #990 : июня 07, 2013, 16:25:15 »

Піти й спіймати, наприклад, квакшу посеред літа можу, але вже точно не від твоєї забаганки чи щоб довести безглуздість твоєї чергової вигадки.
Щоб ти знав, людина яка має супердієву методику, може просто піти і спіймати, і не "квакшу" а "квакш". Так що то що ти пишеш, це усе відмазки, якщо в тебе є методика ти без напрягу поміж ділом береш і ловиш, як прудку ящірку, а якщо тобі для цього треба буде перерити усі плавні, то дійсно, це не на форумі писати ;)

Ну про супердієву методику це вже ти довигадував. Я казав просто про вельми дієву. Спіймати можна і квакшу і квакш, просто зараз дорослі квакші не утворюють великих скупчень. Найблище скупчення на яке можна очікувати це массовий вихід. Про "поміж ділом" і "без напруги" це вже теж ти довигадував (вигадник)  Улыбается Навіть щоб рибку зі ставу витягнути треба... 
Про дрібну водойму, де квакш можна збирати сотнями  оце ти гониш. Якщо ти не можеш спіймати квакшу на нересті у водоймі, де вони є і при тому не 1 десяток, то це вже або не знання методики або немічніть (як у Борисовича). А у малій калюжі, де повно квакш сидить жодна методика не треба, просто йди і збирай Улыбается Але якщо тобі, щоб спіймати треба лише така халявна водойма, де "їх" купа і площа мала, то я і таке бачив живцем (мабуть не дарма ти називаєш мене мегабатрахологом ), А ти, впринципі, хоча б 1 таке, але теж бачив (на фотографії!! Відповідно, знаєш де воно, бо фотка там підписана  Виходячи з твоєї точки зору, тобі щоб прудку ящірку спіймати треба, щоб на площі 20-30 кв. м було десь 1000 особин  Смеется
Аркадій
Активный террариумист
Офлайн Офлайн

Аркадій

« Ответ #991 : июня 07, 2013, 16:40:11 »

Ну так яки там справи зараз? ;)

Все дуже добре! Словом, проект вдався на славу, а всі розповіді (на початку цієї теми) про те, що не вийде те, те, те і це, відповідно, виявились безглуздими Улыбается Все стабільно, ексцесів не було, а стабільність у нас це ознака якості   Особливо нового, за цей час, в тераріумі не відбулось нічого. Ось лише пелобатес фускус посадив туди (тимчасово), доки для неї тераріум не зроблю (все ж я цю амфібію лише а тимчасове утримання взяв).

Дуже раджу ось цю зелену штуку, що на фотографії над головою помідорки (на квітку трошки схожа), для воогих і дуже вологих тераріумів. Воно чудове!!

Hierophis
Активный террариумист
Офлайн Офлайн

« Ответ #992 : июня 07, 2013, 18:34:26 »

Так, Аркадій )) Не треба чухати полоза  Смеется Виклади фотку всього терраріума, та повну, не обрізану, та усі параметри, коли ти так вже тут розписуєш що усе так круто, от наприклад як я майже от учора сфоткав ;)
І доречи, що до полоза, та інших тваринок, чому не викладаєш нічого?

Esox
Активный террариумист
Офлайн Офлайн

« Ответ #993 : июня 08, 2013, 13:28:35 »

Та "схожа на квітку штука" - це якись мох. Чи довго вже він там росте?
Esox
Активный террариумист
Офлайн Офлайн

« Ответ #994 : июня 08, 2013, 13:56:42 »

Потяг з Херсона до Донецьканепонимающий Де?!
Тут: http://www.town.dn.ua/transport/zd/train/?id=107
Може давайте реально якось поїдемо в спільну вилазку кудись в цікаве місце, не на теренах наших областей?
Ну ось, Донецьк і є вельми цікаве місце. І мені вельми цікава саме твоя методика, за допомогою якої ти будиш тут ловити часничниць на нерестовищі (саме неристовище я тобі покажу,якщо, звичайно, схоциш). А ще може й тритона ти тут виловиш. Бо ж не може такий талант володіння магічною методикою не принести плодів.
Та то я знаю, що пишеться з малої літери
Та там не тільки з розмирами літери проблеми, ти ж саме слово у ненормативне переробив. Чи згідно тій школі лдатини, до якої ти належиш, українською воно транскрибується саме так?
як буває "Ви" чи "Я" пишуть з великої літери
"Ви" справді пишить, а от "Я"? То, напевно, ти сам для себе таке правило вигадав. Ні, краще так: Ти Сам, для Себе таке правило вигадав.
Стосовно "нема таких водойм" оце круто. Мабуть той хто це написав обстежив вже всі водойми України і тому робить такі висновки
Ти,як завжди, де що не дочитуєш:
Та нема у нас таких водойм
Тобто нема в тій частині Донецьку, де я буваю. Скоріше за все, і у межах всього Донецьку нема, але це тільки припушення. А про Україну я ні словом не обмовився.
Борисович
Активный террариумист
Офлайн Офлайн

« Ответ #995 : июня 08, 2013, 23:49:42 »

Хотілося б і фото тварин побачити... Але якщо вам лінь, то не дуже переймайтеся...
Esox
Активный террариумист
Офлайн Офлайн

« Ответ #996 : июня 10, 2013, 13:29:30 »

Тварини на фото є. Можлива вам просто лінь їх розгледіти?
Arnold Ikkonen
Активный террариумист
Офлайн Офлайн

« Ответ #997 : июня 10, 2013, 14:55:46 »

Фото тварин еще столетней давности. Посвежее бы.
Аркадій
Активный террариумист
Офлайн Офлайн

Аркадій

« Ответ #998 : июня 10, 2013, 22:49:38 »

Та "схожа на квітку штука" - це якись мох. Чи довго вже він там росте?

Розумію, що то мох, просто я не те що назви виду, я й назви роду не знаю Извиняющийся
А росте воно у мене в цьому тераріумі вже другий рік!! Не можу сказати, щоб за цей час воно сильно розрослось (в плані розмірів), але штука чудова!   Коли більш-менш сухо, то ці зелені відростки (що нагадують пелюстки квітки), складаються в типу "бутон" щільненько, а коли хоч трошки на нього вологи потрапляє, то воно майже миттєво "розпускається" і приємно радує погляд своїми яскравими кольорами. Ще й цікаво, що коли я тільки поклав "це" в тераріум, то поклав на одну з тамтешніх коряг і воно вросло (від чого ще гарніше стало).  

Фотка червоноплямистої квакші (остання) справді старенька, я її ще на минулий фотоконкурс виставляв (в яком я, звісно, переміг в усіх номінаціях). А фото помідорки свіженьке. Просто тоді у мене під рукою ніяких батарейок не було для фотоапарата, тому ось так.
Шановні, в найблищі дні обов"язково зроблю невеличку фотосесію "батрахо.хати" і викладу тут, але не сьогодні, бо лише нещодавно приперся з експедиції

і зараз на те часу і сил нема (а головне--нема батарейок) Извиняющийся
Hierophis, відповідаю на твоє питання (і твій пост): я фотографую те що хочу я і так як хочу я, а не інакше Улыбается
Аркадій
Активный террариумист
Офлайн Офлайн

Аркадій

« Ответ #999 : июня 10, 2013, 23:15:35 »

Потяг з Херсона до Донецька??? Де?!
Тут: http://www.town.dn.ua/transport/zd/train/?id=107
Може давайте реально якось поїдемо в спільну вилазку кудись в цікаве місце, не на теренах наших областей?
Та там не тільки з розмирами літери проблеми, ти ж саме слово у ненормативне переробив.

Ти Сам, для Себе таке правило вигадав.

З самим словом, то механічна помилка під час швидкого друку. Ти, напевно, теж не до кінця деякі речення дочитуєш (я там підкреслив згори).

Ти Сам, для Себе таке правило вигадав.
Смеется О! Щось типу такого 

Страниц: 1 ... 98 99 [100] 101 102 ... 115   Вверх
Печать
Перейти в:  

MyReptile 2006-2018