MyReptile
My Reptile
Международный Клуб
Террариумистов
Моя рептилия

мая 23, 2025, 01:15:40 *
Добро пожаловать, Гость. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.

Войти
На главную Начало Помощь Календарь Галерея Войти Регистрация Чат
Страниц: 1 ... 94 95 [96] 97 98 ... 115   Вниз
Печать
Автор Тема: Мандрівки (Тема Аркадия на украинском языке для тех, кто его понимает)  (Прочитано 165563 раз)
Аркадій
Активный террариумист
Офлайн Офлайн

Аркадій

« Ответ #950 : июня 02, 2013, 23:35:04 »

От і все нутро вийшло... а жаль... такі дебати були про браконьєрство...

Смеется Яке ще браконьєрство в канаві рибзаводу?  Там воно (щитень) навпаки класифікується як шкідник і за наявності можливості їх там винищують. Тому, не бачу тут чогось такого ( "Не варто плутати грішне з праведним")
Аркадій
Активный террариумист
Офлайн Офлайн

Аркадій

« Ответ #951 : июня 02, 2013, 23:39:20 »

а жаль...

в шоке Що за? Ви ж галичанин з файного міста Тернополя!! А тут такі не те що помилки в перекладі, а навіть русизм Извиняющийся  Українською правильно буде "шкода"... Я розумію, коли подібні помилки роблять російськомовні українці з російськомовних міст, але ж не тернополянин! Ех...
Hierophis
Активный террариумист
Офлайн Офлайн

« Ответ #952 : июня 03, 2013, 00:23:12 »

Аркадій, ти щось дуже сильно ціпляєшся до помилок, це знак )))

Що до іншого, поперше, чим це ти довів, що щитні акваріумістів не цікавлять?? Тим що видалив тему через декілька хвилин після їі утворення? ))) Ну ти даєш))))))) Поперше- щитнів продають в цистах, хто в тебе буде купляти щитня-имаго, який вмре при транспортуванні скорійш за усе? Тому треба отримати цисти, а потім вже "штовхати" ;) А ти вирішив що, легкий хліб заробити? ))))
Та і взагалі, що за комплекси, ти і так ПОСТІЙНО зависаєш в барахолках, коли не зайдеш- ти в барахолці висиш, взагалі, нічого поганого, але якщо ти вже вирішив стати комерсантом, то будь добр, і одягайся як комерсант!  Смеется (с)

Короче кажучи, стосовно щитнів ти неправий, вони цікаві, але не "звичайним акваріумістам", а більше тим хто цікавится членистоногими, тому це більше для тераріумної барахолки.
От як будуть в тебе цисти, то я б купив, і Єзокс теж купить, я думаю Улыбается Так що давай, отримуй цисти і вперед ;)

Доречи, щитні- це істоти, яки майже усюди занесени до червоних книг, і те що їх нема в КК України- це просто недосконалість цієї КК, як і те що там нема жодного павука, наприклад. Так що ;) )))) Та і навіть якщо вони і не червонокнижні,  отак відразу взяти і почати продавати те що спіймав десь в калюжі- це якось не робить честі ))))
Аркадій
Активный террариумист
Офлайн Офлайн

Аркадій

« Ответ #953 : июня 03, 2013, 23:09:18 »

Поясню Улыбается Довів (хоча б собі) тим, що в спец. темі, яку передивляється дуже багато акваріумістів вже не 1 день висить "оголошення" і воно нікому не цікаве. А коли в той темі зявляється якась гламурна рибка за нормальні гроші, то прям з руками і ногами відривають. Хліб? Нічого я не вирішив, мене ставлення людей до рідної природи цікавило і в цьому плані мене вже все зрозуміло. А торгівля мене не цікавить, бо мені самому ці щитні треба (вони мені подобаються, як хатні улюбленці); просто інакше ніж "подати оголошення" не вийшло б вирішити питання, що мені аж муляло 
Комплекси??? У мене?! Смеется Ти напевно мене трошки забув, якщо вважаєш, що у мене таке є  На тому форумі я постійно в барахолці, бо в решті розділів там активності 0. Скажи, ну а де ще на тому форумі можна сидіти (там всюди нічого цікавого чи взагалі нема активності)? А що означає оце (с)?
Стосовно щитнів я правий!! Бо я казав про "звичайних акваріумістів", а не про ще когось. А ти кажеш вже не про них Улыбается Як будуть у мене цисти, то я їх нікому не продам, а інтродукую в водоймах Безіменної балки (біля хати)! Червонокнижні чи ні це важливо й не в плані нашої недолугої ЧК, а в плані того, що може вид "малочисельний", "вимираючий" тощо. І якщо, наприклад, з павуками то реально кіноляп, то щитнів в нашій ЧК і не має бути! Я доволі добрез знаю ситуацію з їх чисельністю і щільністю популяції в багатьох місцях, тому знаю про що кажу  Там де я спіймав щитнів, їх розводять штучно (нехай і не цілеспрямовано), тому я на мене, якщо хтось захоче, то може без докорів сумління брати звідтіля і продавати. Напр., дафнію (що там розводять) продає завод і норамльно, а ця тварючка не гіше Улыбается
Hierophis
Активный террариумист
Офлайн Офлайн

« Ответ #954 : июня 04, 2013, 00:04:42 »

Аркадій, ти фігню якусь пишеш.
Я тобі чесно скажу і без всяких закідонів- виглядає це огидно. Виглядає це все твоє пояснення так, що ти чи усіх інших дурнями вважаєш, чи себе виставляєш в такому світі.
Треба казати все як є, чи нічого не казазти, а робити те що вже робиш, а не намагатися "сподобатися усім".

Про барахолку ти круто придумав. Активність там є )))))))))))) Жесть )))))))
Esox
Активный террариумист
Офлайн Офлайн

« Ответ #955 : июня 04, 2013, 00:26:31 »

За день нічого не продаси.
Аркадій
Активный террариумист
Офлайн Офлайн

Аркадій

« Ответ #956 : июня 04, 2013, 11:14:25 »

Аркадій, ти фігню якусь пишеш.

Оце в тебе прям аргумент   Конструктивність зашкалює  
Впринципі, мені нема діла до того як щось там у чиїхось очах виглядає чи хто там собі чого довигадував (так само як і нема мені діла до того чи подобаюсь я всім чи ні)   Я кажу так як воно є і крапка Улыбается А стосовно вічної теми: "як воно виглядає з чиєїсь сторони в як воно насправді є", скажу що це 2 великі різниці і доросла людина мала б таке розуміти  

Так мова не про 1 день, але суть не в тому. Мені хотілось перевірити свою гіпотезу і вона підтвердилась, а оголошення хай і далі висить (це лише буде підтвердженням того, що у "наших" дуже упереджене ставлення до всього "рідного", а гламурна екзотика цінується понадусе, навіть якщо по всім параметрам поступається місцевим видам).

Сьогодні в 5:00 поїхав гриби збирати! Чому? Вчора вночі був дощ і вдень трошечки накрапало, а цієї ночі дощ як розпочався, так до 10:00 і йшов. Чим не привід трутовикам повиростати?   Поїхав і знайшов:

Ще й багато знайшов!!! Але дуже багато зараз є грибочків дуже малих за розмірами (такі собі суцільні зони росту) Улыбается Думаю, що через 1-2 дні ця дрібнота збільшиться до пристойних розмірів і у шлунка буде свято   А сьогодні назбирав пакет найбільших трутовичків і така смачна з них вийшла яєшня згрибами   Тому, ВСІ В ПЛАВНІ НА ПОШУК ТРУТОВИКІВ  строит глазки
Esox
Активный террариумист
Офлайн Офлайн

« Ответ #957 : июня 04, 2013, 12:04:56 »

"як воно виглядає з чиєїсь сторони в як воно насправді є", скажу що це 2 великі різниці
Аркадій, а тобі не спадало на думку, що цю тезу можна застосувати і к тобі самому? Тому інший твій вислів:
Я кажу так як воно є і крапка
суперечить попередньому. Чи ти вважаєш себе винятком, в очах котрого істина не викрівляєеться, навиідминно від всіх інших людей?
Аркадій
Активный террариумист
Офлайн Офлайн

Аркадій

« Ответ #958 : июня 04, 2013, 18:24:12 »

Ні винятком ні якимось обраним я себе не вважаю. ТЕзу можна застосувати до чого завгодно, просто людина мене запитала, а я розповів як воно є і все Улыбается
Якась філософія почалась строит глазки
ПС
Десь 5 хв тому у нас розпочалась неймовірно потужна злива ("як з відра"). На вулиці вже калюжі навіть на підвищеннях місцевості, а воно й не збирається закінчуватись. Мабуть, трутовики від того ще краще рости будуть Улыбается
Hierophis
Активный террариумист
Офлайн Офлайн

« Ответ #959 : июня 04, 2013, 18:56:31 »

Так мова не про 1 день, але суть не в тому. Мені хотілось перевірити свою гіпотезу і вона підтвердилась, а оголошення хай і далі висить
Аркадій, не гони коней )))) Вона- це Україна? Улыбается Дослідник- колядник  Смеется

Що це в тебе за мікологічні дива там? Як це за добу можуть вирастати гриби? Улыбается В плавнях дереворуйнуючи гриби ростуть не вважаючи на дощі.
Але тут інша справа, а ти знаєш ЩО ЦЕ ЗА ГРИБ, що в тебе на фотці? ))))
Ти вже його захрумав? Улыбается

Дощ і у нас був сьогодні, але не дуже сильний, плануєтся що дощі будуть йти аж до пьятниці, в принципі, це мабуть може викликати капріфікацію болетусів та інших трубчастих, але от після 7 числа дощі по прогнозам припиняются взагалі і так до 18.
Після 7го починаєтся капітальна спека. Тому не знаю, чи встигнуть гриби вирасти.
Страниц: 1 ... 94 95 [96] 97 98 ... 115   Вверх
Печать
Перейти в:  

MyReptile 2006-2018