Аркадій, ти щось дуже сильно ціпляєшся до помилок, це знак )))
Що до іншого, поперше, чим це ти довів, що щитні акваріумістів не цікавлять?? Тим що видалив тему через декілька хвилин після їі утворення? ))) Ну ти даєш))))))) Поперше- щитнів продають в цистах, хто в тебе буде купляти щитня-имаго, який вмре при транспортуванні скорійш за усе? Тому треба отримати цисти, а потім вже "штовхати" ;) А ти вирішив що, легкий хліб заробити? ))))
Та і взагалі, що за комплекси, ти і так ПОСТІЙНО зависаєш в барахолках, коли не зайдеш- ти в барахолці висиш, взагалі, нічого поганого, але якщо ти вже вирішив стати комерсантом, то будь добр, і одягайся як комерсант!

(с)
Короче кажучи, стосовно щитнів ти неправий, вони цікаві, але не "звичайним акваріумістам", а більше тим хто цікавится членистоногими, тому це більше для тераріумної барахолки.
От як будуть в тебе цисти, то я б купив, і Єзокс теж купить, я думаю

Так що давай, отримуй цисти і вперед ;)
Доречи, щитні- це істоти, яки майже усюди занесени до червоних книг, і те що їх нема в КК України- це просто недосконалість цієї КК, як і те що там нема жодного павука, наприклад. Так що ;) )))) Та і навіть якщо вони і не червонокнижні, отак відразу взяти і почати продавати те що спіймав десь в калюжі- це якось не робить честі ))))