MyReptile
My Reptile
Международный Клуб
Террариумистов
Моя рептилия

февраля 23, 2025, 12:32:19 *
Добро пожаловать, Гость. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.

Войти
На главную Начало Помощь Календарь Галерея Войти Регистрация Чат
Страниц: 1 ... 76 77 [78] 79 80 ... 115   Вниз
Печать
Автор Тема: Мандрівки (Тема Аркадия на украинском языке для тех, кто его понимает)  (Прочитано 158529 раз)
Аркадій
Активный террариумист
Офлайн Офлайн

Аркадій

« Ответ #770 : августа 24, 2012, 11:13:29 »

Я уявляю, як там чудово навесні строит глазки Там повно місць зимівлі, йдеш, а виповзки полозів прям усюди, та й полозів не мало...

Rudomanov Slava
Активный террариумист
Офлайн Офлайн

« Ответ #771 : августа 24, 2012, 13:03:07 »

Я уявляю, як там чудово навесні строит глазки Там повно місць зимівлі, йдеш, а виповзки полозів прям усюди, та й полозів не мало...

А их фото делаете?
Аркадій
Активный террариумист
Офлайн Офлайн

Аркадій

« Ответ #772 : августа 24, 2012, 15:47:07 »

А их фото делаете?

Їх це кого саме? Місць зимівлі? Виповзків? Полозів?

Полозів звісно фотографую, просто я ще не встиг всі фото в цю тему викласти. Фотографії певних місць зимівлі я вже повикладав, але це лише крихта  від того усього що там є. Там місць де змії можуть перезимувати дуже багато. Ну а виповзки я якось не фоткаю цілеспрямовано, бо це впринципі нічого особливого (їх більше ніж змій) Улыбается Але в цей раз я навіть взяв з собою шмат одного виповзка, бо ну дуже вже великого полоза ця скинута шкіра! Пізніше викладу фотографію того шматочка

Аркадій
Активный террариумист
Офлайн Офлайн

Аркадій

« Ответ #773 : августа 24, 2012, 15:53:01 »

Вужів під час цієї вилазки я не фотографував, бо нічого вартого уваги стосовно них я не помітив. Типові варіації забарвлення, розміри в тамтешніх особин середні або й того менше

Треба ще додати, що не всіх побачеих там полозів вийшло сфоткати (ну й спіймати відповідно), бо деякі ділянки біотопів, де ці змії сидять, просто дуже складні для того щоб плазунів там ловити.
Аркадій
Активный террариумист
Офлайн Офлайн

Аркадій

« Ответ #774 : августа 24, 2012, 15:57:50 »

Аркадій
Активный террариумист
Офлайн Офлайн

Аркадій

« Ответ #775 : августа 24, 2012, 16:01:50 »

А ось це фото я собі навіть на робочий стіл поставив, бо гарно дуже 2-2

Аркадій
Активный террариумист
Офлайн Офлайн

Аркадій

« Ответ #776 : августа 24, 2012, 16:05:51 »

А ось це ну прям типовий біотоп гюрзи

А це якраз те місце, дя я надибав той, вище згаданий, шмат виповзка великого полоза

Аркадій
Активный террариумист
Офлайн Офлайн

Аркадій

« Ответ #777 : августа 24, 2012, 16:11:06 »

А ось така рослинність переважає на верхніх ділянках тих схиліів

Аркадій
Активный террариумист
Офлайн Офлайн

Аркадій

« Ответ #778 : августа 24, 2012, 20:26:31 »

Але в цей раз я навіть взяв з собою шмат одного виповзка, бо ну дуже вже великого полоза ця скинута шкіра! Пізніше викладу фотографію того шматочка

А ось і фото того виповзка (і для порівняння праворуч є виповзок типових розмірів). Так ось, якщо довжина черевної лусочки жовтобрюха, що трошки більше метра становить 1 сантиметр, то у цього виповзка довжина лусочки 2 см!!!! Я нічого конкретного цим не заявляю, просто можна зробити елементарі логічні висновки що до розміру тамтешнього полоза, що скинув цей виповзок
Аркадій
Активный террариумист
Офлайн Офлайн

Аркадій

« Ответ #779 : августа 24, 2012, 21:10:35 »

Ось ще фотографія

Що ще цікаво, стосовно тієї місцевості, так це те, що там за офіційними даними було зроблено знахідку мідянки звичайної і на мапі розповсюдженя (більш-менш свіжій мапі) воно позначено як не стара знахідка! Та й місцевість там така що там не те що мідянка там взагалі що завгодо може бути.
Страниц: 1 ... 76 77 [78] 79 80 ... 115   Вверх
Печать
Перейти в:  

MyReptile 2006-2018