MyReptile
My Reptile
Международный Клуб
Террариумистов
Моя рептилия

февраля 15, 2025, 22:12:04 *
Добро пожаловать, Гость. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.

Войти
На главную Начало Помощь Календарь Галерея Войти Регистрация Чат
Страниц: 1 ... 62 63 [64] 65 66 ... 115   Вниз
Печать
Автор Тема: Мандрівки (Тема Аркадия на украинском языке для тех, кто его понимает)  (Прочитано 158023 раз)
Аркадій
Активный террариумист
Офлайн Офлайн

Аркадій

« Ответ #630 : мая 03, 2012, 21:34:43 »

І так, повертаючись до Буркут. Під час  мандрів пішли ми було по периматру одного водоймища, по внутрішній його частині (деякі знімки звідти викладені вище). По берегу купа щільного очерету, вода тепла й прозора. Але ось йдеш по водоймі, і ногами відчуваєш, що на дні там не лише мул! Окрім не значних водоростей, листя й інших деструктивних елементів, одразу відчуваєш, що там дуже багато затоплених гілок величеньких та й малих дерев. Тут просто по мулу, ще й з не стабільним дном, йти складно, а тут ще й постійно чіпляєшся за гілки. Та й ямки там є, що лише нервів додають. Є там багатенько і інших рослин, дерев, кущів, що прям з води ростуть. Йдеш, ламаєш очерет... Шуму від тебе ну дуже багато. Знайомі, що в цей час були на березі, казали, що ми своїм пересуванням підняли в небо цілі орди качок. Та й ми це бачили. Ось йдеш, йдеш, а водоймі та очерету й кінця-краю не видно. Ще й періодично дуже гучно хрюкав-рохкав кабан (мабуть самиця з дитинчатами). Що цікаво, коли був там то якось ніякої реацкії ці звуки не викликали. Ну хрюкає дике сало, хай хрюкає. А коли вже повертався в місто, то якось згалом проаналізував ту ситуацію і трошечки моторошно стало Улыбается То ж була самиця з малими (інакше воно наврядче так хрюкало б), а це означає, що для захисту потомства воно моглоб побігти на нас з не найкращими намірами... Мабуть та тваринка подумала, що якщо якісь скажені люди полізли по соїй волі в найвіддаленіші й непрохідні частини тих водно-болотних хащь, то краще триматись від них на відстані Улыбается
А поки йшли ми ще оно, черепаху зловили

Бачили там звичайно більше ніж 1 черепашку, але для дрібної  фотосесії і однієї вистачило Улыбается

Ці фотки зробив не я, а один зі співробітників національного парку Загалом багато людей, що бували в Буркутах помічали, що там багато черепах (і не лише черепах)

Аркадій
Активный террариумист
Офлайн Офлайн

Аркадій

« Ответ #631 : мая 03, 2012, 21:43:43 »

Взагалі багато можна казати про Буркути, але це буде переповідання інших інтернет-джерел:

http://www.panoramio.com/user/4096807/tags/Малі%20Копані

http://7chudes.in.ua/content/urochishche-burkuti-oleshkivski-piski

http://malko.at.ua/photo/burkuti/1
Аркадій
Активный террариумист
Офлайн Офлайн

Аркадій

« Ответ #632 : мая 16, 2012, 16:02:54 »

Привіт вам, шановне панство! Я тут вирішив завести вдома нову істоту. Відповідно, треба ж їй помешкання зробити. Ну то ось. Запланував, спроектував величезний вертикальний тераріум, що за вологістю і ще певними аспектами нагадував би полюдаріум. Загальний об’єм тераріуму був би десь 100 літрів! Пристойно так. Я б там зробив водоймище-акваріум з малими рибками і ще багато чого. Але є одне але. Коли проектував той тераріум я було ще не обрав тварин для яких він буде слугувати житлом, а так не варто робити! Тож знайшов, обрав, заплатив за плазуна і ось вже час йому „хатку” робити. Але для малюка довжиною тіла 5-6 см  столітровий тераріум це занадто! Та й даний вид радять „підіймати”, вигодовувати в дрібних ємностях. Тож вирішив, що той великий тераріум зроблю пізніше, а зараз треба для малого зробити  ТИМЧАСОВЕ житло! За 2 вечора зробив, точніше перебудував вже готовий акваріум  І так, щоб не все одразу то розповідатиму поступово і по шматочку.
І так, ось той малюк для якого я тераріум зробив (це він ще вдома у пана Дмитра, у якого я плазуна цього і придбав)

А це акваріум на який я вже причепив лише 1 шмат оргскла.

Другий елемент конструкції і робочий процес навколо:

Потім сфоткав лише коли вже всередині була і земля і коряги і кора і рослини... Але це ще НЕ ПОВНА ГОТОВНІСТЬ ТЕРАРІУМУ!

Тваринка ось тільки сьогодні приїхала

Це так би мовити в прогресії фотки

А це рептилія вже в тераріумі. Одразу став водичку пити. Дуже гарна істота

На цьому знімку більш чітко видно:

Аркадій
Активный террариумист
Офлайн Офлайн

Аркадій

« Ответ #633 : мая 16, 2012, 17:47:15 »

Шановні! А воно реально змінює колір шкіри. Мімікрія рулить Улыбается Коли я його лише приніс, то він темним таким був, а зараз сів на гарну корягу і став робитись такого ж кольору як  вона. Прикольо, все як в літературі пишуть Улыбается І, доречі, стрибає дуже солідно: швидко так, в одну мить. Звичайно на 70 метрів йому ще рано літати, але й те цікаво. Та й тварина вельми активна, я чомусь вважав, що ось сяде на кору і буде сидіти до пізньоїхої ночі, а ні лазить

Аркадій
Активный террариумист
Офлайн Офлайн

Аркадій

« Ответ #634 : мая 16, 2012, 19:02:10 »

Я ще  й нарешті дізнався: "Як називається ця рослина?"

Це санцев єра (принаймні мені так сказали Улыбается  )

Hierophis
Активный террариумист
Офлайн Офлайн

« Ответ #635 : мая 16, 2012, 19:07:06 »

Ну і як ця крихітка називаєтся? Улыбается
Аркадій
Активный террариумист
Офлайн Офлайн

Аркадій

« Ответ #636 : мая 16, 2012, 19:20:40 »

Називається крихітка Улыбается А вид--Індо-Малайський лопастохвостий гекон Кюля або гекон Кюля або лопастохвостий гекон або Індо-Малайський лопастохвостий гекон...
Словом--Ptychozoon kuhli
Аркадій
Активный террариумист
Офлайн Офлайн

Аркадій

« Ответ #637 : мая 16, 2012, 20:01:14 »

Ось як виглядають пансіонати курорту Залізний порт (це те славнозвісне ЖП в яке дуть через Голу П.). Мандрівка не моя, але фотки зроблені моїм фотоапаратом Улыбается Вчора це було, тому матеріали вельми свіжі

Аркадій
Активный террариумист
Офлайн Офлайн

Аркадій

« Ответ #638 : мая 16, 2012, 20:03:17 »

Аркадій
Активный террариумист
Офлайн Офлайн

Аркадій

« Ответ #639 : мая 16, 2012, 20:03:55 »

Страниц: 1 ... 62 63 [64] 65 66 ... 115   Вверх
Печать