MyReptile
My Reptile
Международный Клуб
Террариумистов
Моя рептилия

января 23, 2025, 04:21:02 *
Добро пожаловать, Гость. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.

Войти
На главную Начало Помощь Календарь Галерея Войти Регистрация Чат
Страниц: 1 ... 95 96 [97] 98 99 ... 115   Вниз
Печать
Автор Тема: Мандрівки (Тема Аркадия на украинском языке для тех, кто его понимает)  (Прочитано 156819 раз)
Аркадій
Активный террариумист
Офлайн Офлайн

Аркадій

« Ответ #960 : июня 04, 2013, 19:10:07 »

Так я вже зжер той смачний гриб і не лише його. А це не трутовик?  в шоке Зжер ще десь в 9:00 і мені нормально  Думает За день може і не виросте, але у нас ще з позавчора почала підвищуватись вологість, опади і так кожен день, а зараз гримить, блискавки часто помічаю ну і крапає. Та й по прогнозу дощі ще довго будуть, тому маю надію, що щось ще й виросте з трутовиків.
В плавнях трутовики ростуть. Це факт  Але в час посухи вони там неймовірно погано і рідко ростуть (майже не ростуть), а після файних опадів... 
Аркадій
Активный террариумист
Офлайн Офлайн

Аркадій

« Ответ #961 : июня 04, 2013, 19:13:59 »

Аркадій, не гони коней )))) Вона- це Україна? Улыбается Дослідник- колядник  Смеется

Дивний гриб зжер я, а плющить не мене 
ПС
Я, звісно, погано знаюсь на грибах, але мені здається, що це трутовики були

Hierophis
Активный террариумист
Офлайн Офлайн

« Ответ #962 : июня 04, 2013, 19:28:37 »

Це трутовик, але зовсім не сквамозус, як він там буде, мабуть трутовик лусчатий Улыбается
А це- легендарний трутовик сірчано-жовтий!
http://mushroomer.info/archives/2037

употребление этого гриба может повлечь неприятности в виде отравления и галлюцинаций
От так от )))) Так що ще кого плющить, це питання, ти з яких дерев гриби рвав?  Смеется

Аркадій
Активный террариумист
Офлайн Офлайн

Аркадій

« Ответ #963 : июня 04, 2013, 19:42:41 »

Зжер ще десь в 9:00 і мені нормально  Думает

Ех Извиняющийся Не прикольно вийшло   Якби знав, то треба було б так написати: "... мені нормально, абаба-галамага, і зелена хохуля у мене в нозі каже, що мені нормально"   

На хвойних деревах я ніколи трутовиків не бачив і ці теж не на хвойних росли. А чим цей трутовик "легендарний"? По-друге, почитай скільки там різних корисних властивостей. А ще в тій статті дуже багато не співпадає!!! Там кажуть, що воно росте високо. Ні. Навпаки, десь 30-40 см над землею.
А ось це взагалі нісенітниця: "Мякоть трутовика серно-желтого сочная, мягкая и довольно ломкая. Она имеет белый цвет и кисловатый привкус. Запах у этого гриба не сильный — сначала лимонный, а потом довольно неприятный, напоминающий мышиный. На молодых грибах обильно выделяются водянистые желтоватые капельки."[/s] Ще там кажуть про кислий смак--нісенітниця! Я його і в сирому стані скуштував і воно нормальне, а не кисле. Тому щось не те в тій статті.
ПС
Додам, що на моїх знімках гриби вже в вареному стані
Hierophis
Активный террариумист
Офлайн Офлайн

« Ответ #964 : июня 04, 2013, 20:14:22 »

Ех Извиняющийся Не прикольно вийшло  Якби знав, то треба було б так написати: "... мені нормально, абаба-галамага, і зелена хохуля у мене в нозі каже, що мені нормально"  
Но но но ! Гриб вже діє!!
Ось дивимось )))

А ще в тій статті дуже багато не співпадає!!! Там кажуть, що воно росте високо. Ні. Навпаки, десь 30-40 см над землею.
Дивлюся статтю..

Обычно трутовик серно-желтый располагается не очень высоко над землей
Так що гриб діє, ти просто не відокремлюєш додаткву реальність від обьективної ))))))))))

Я не знаю як там смак, я так і не наважився ще цій гриб зїсти, але так опис цілком вірний. Що до корисних властивостей- так, цей гриб, трутовик сірчано жовтий, вважаєтся набагато більше активним ніж лусчатий, але і різноманітні єфекти від цього можуть буди потужними. Тому треба споживати цей гриб обережно, як лікі а не як їжу Улыбается
Аркадій
Активный террариумист
Офлайн Офлайн

Аркадій

« Ответ #965 : июня 04, 2013, 23:03:10 »

Но но но !

Конячка ! У тебе там, мабуть, кінь є і це ти йому кажеш, щоб він "їхав" 

Про іисоту на якій розміщуєься це так: я не уважно прочитав. Погоджуюсь. Смак абсолютно нормальний і підозрілого там нічого нема (як в свіжому так і в приготованому стані) А чим цей гриб "легендарний", як ти кажеш, ти так і не сказав
Esox
Активный террариумист
Офлайн Офлайн

« Ответ #966 : июня 05, 2013, 00:41:35 »

А он звідки ноги ростуть у всіх аркадіївих странощів - спочатку усілякі цікаві грибочки куштує, а вже потім цікавиться, що ж воно за вид! Дивись не дограйся до літального (як же ж буде українською "исхода"?).

А у нас сьогодні теж прошли дощі, навіть кілька разів, але дуже слабенькі, навідь під деревами не намокло. А там, де намокло, до вечору вже висохло. Які там гриби!
Аркадій
Активный террариумист
Офлайн Офлайн

Аркадій

« Ответ #967 : июня 05, 2013, 20:01:41 »

Сьогодні з самого ранку і десь до 11:00 продовжувалась сильна злива ( під яку я, звісно, потрапив). Зате погода потім була   чудова батрахологічна   Був в не дуже цікавих місцях, тому фотоапарат з собою не взяв. Відповідно, показати можу лише те, що взяв з собою. За цей день бачив так багато кумок,ніби зараз весна і у них нерест, а не літо. Потім знайшов

А ще бачив купу різних жаб, вужів тощо. Прикольно, що коли до рук амфібію з верхньої фотки взяв, то воно надулось,

майже як:

Зрозуміло, що в цьому нічого дивного нема, але виглядає прикольно Улыбается Словом, погода сприяє активності батрахофауни (раджу пошукати щось цікаве)  
ПС

Я погано знаюсь на грибах, тому їм лише трутовики. А на тему "галюциногенних властивостей", так мене воно й не могло зачепити. Бо я ніколи не бачив трутовиків на хвойних деревах, а отже й не жер і старі гриби взагалі не вживаю в їжу (навіть якщо це лускатий трутовик чи шампіньйон). Тому, отруїтись чи наловити глюків таким чином я не міг та й не збираюсь  

Борисович
Активный террариумист
Офлайн Офлайн

« Ответ #968 : июня 05, 2013, 20:19:34 »

А придбати цих амфібій можна у вас? І яка ціна на кожен екземпляр?
Esox
Активный террариумист
Офлайн Офлайн

« Ответ #969 : июня 05, 2013, 21:06:38 »

Борисович, Ви що, вже звичайних (як вона буде, часничниця?), збираээтесь купувати? Куди катиться світ? Вони ж водяться усюди, навіть в майже голому степу. А у лісах їх взагалі орди незліченні, вночі треба дивитися. Мені якось на риболовлі одну змило страшенним дощем прямо в пакет з прикормом. Чи то Ви тільки помидорів мали на увазі?

Аркадій, я щось не зрозумів, ти що, їси лише трутовики тільки із побоювань, що інщі гриби розрізнити не зможеш? Ну ти і унікум, багато втрачаєш. Це ж ти гриби лише 4-го сорту по радянськомій калассифікації споживаєшь, а всі, що вщє, проходять повз. Якщо ж полюляєш саме лускатий трутовик, то приїзди у Донецьк, сьогодні я їх бачів не один кілограм, і головне - навіть із центру міста віходити нетреба.
Страниц: 1 ... 95 96 [97] 98 99 ... 115   Вверх
Печать
Перейти в:  

MyReptile 2006-2018