MyReptile
My Reptile
Международный Клуб
Террариумистов
Моя рептилия

декабря 03, 2024, 14:22:26 *
Добро пожаловать, Гость. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.

Войти
На главную Начало Помощь Календарь Галерея Войти Регистрация Чат
Страниц: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 115   Вниз
Печать
Автор Тема: Мандрівки (Тема Аркадия на украинском языке для тех, кто его понимает)  (Прочитано 154954 раз)
Аркадій
Активный террариумист
Офлайн Офлайн

Аркадій

« Ответ #90 : июня 18, 2011, 16:35:58 »

Шкода, шкода, що не вийшло знайти степову гадюку. Температура зовсім не сприяла Извиняющийся , але цікав те, що жовточеревий полоз при такій температурі навіть полює. Хоча це ще не є його межа (згадую Кінбурн). Проте в тій невдачі напевно є і моя провина (треба було обрати інший маршрут, бо там їх багато). Тож викладу фотографії Андрія Драя, що є професійним фотографом, це ті особини, що були зловлені під час моїх вилазок туди в минулому році. А ще там просто гарні фото не гадюк

:

Hierophis
Активный террариумист
Офлайн Офлайн

« Ответ #91 : июня 18, 2011, 16:48:11 »

Ну так відразу видно, що то було не у спеку, а мабуть на весні, ще усе квітне ;)
На знімку там де павук- ото не южнорусський тарантул а більш південний вид- Geolycosa vultuosa Улыбается

Проте в тій невдачі напевно є і моя провина (треба було обрати інший маршрут, бо там їх багато).
Дааааааааа ))) Треба було зкинути десь градусів 10 від температури повітря, отоді ми би їх знайшли, а так який маршрут не оберай- спека вона, як кажуть, і в Африці спека! ;)
Hierophis
Активный террариумист
Офлайн Офлайн

« Ответ #92 : июня 18, 2011, 23:28:42 »

Доречі, є цікава ідея- треба було вночи з фонариком там лазити. от тоді годюки б мабуть знайшлись Улыбается Бо вони зараз десь у 21й годині вілазять, та у 6й годині ранку залазять у нори.

А ось тераріум візерункового полоза, там теж є глечик, чатина від нього Улыбается
Та деякі мешканці акваріуму де колюшкі разом)))

Аркадій
Активный террариумист
Офлайн Офлайн

Аркадій

« Ответ #93 : июня 19, 2011, 10:16:33 »

Гарно! А поїлка то колишня склянка?
А гадюки там і без ліхтарика і не лише вночі ловляться!
Доречі, ось яка гарна декорація шматочки старогрецьких амфор і інших посудин з Бугського лиману. Це в мене колись давно був такий акватераріум для малого вужа водяного. І хочу звернути увагу на конструкцію внутрішного устрою "тераріуму".

А це їжа вужа Улыбается

Hierophis
Активный террариумист
Офлайн Офлайн

« Ответ #94 : июня 19, 2011, 13:19:41 »

Так, то склянка, точнійше навіть солонка, яка ще недавно була діючею- з сілью Улыбается
Там годюки ловлятся, але ж все одно коли рептигло сяе на повну потужність- вони нізащо не вилазять;)

А що воно таке за стрічка на корязі? А чого тераріум ще у одному тераіумі знаходится? Чі то щось інше?
Hierophis
Активный террариумист
Офлайн Офлайн

« Ответ #95 : июня 19, 2011, 13:24:41 »

Ось я сьогодні зробив невеличку вилазку у долину тисячі ящірок. Спека була незвичайна! Але ящірок було дуже багато. Там мешкають прудкі ящіркі, є популяція "ексигуа", подарциси, дуже багато персидськіх вужів, доречі то те саме місце де немає водяніх вужів, а справжніх дуже багато.

Hierophis
Активный террариумист
Офлайн Офлайн

« Ответ #96 : июня 19, 2011, 13:56:06 »

Улыбается

Аркадій
Активный террариумист
Офлайн Офлайн

Аркадій

« Ответ #97 : июня 19, 2011, 14:44:11 »

Шановне панство! Уявіть, що ви знайшли можливість дістатися до Харківського зоопарку. Приїхали туди і бачите:

Hierophis
Активный террариумист
Офлайн Офлайн

« Ответ #98 : июня 19, 2011, 15:49:42 »

Слухай, гарно! але ось питання, а де ж зміі та ящірки? Улыбается
В нас не так мабуть багато волі для тварин, вольєри меньше, але різноманіття тварин велике! Та амфібіі та рептіліі є! Як буде вільний час то приіджай потягом у оба напрямки(тут не треба рано- воно не втече ))) ) та подивишся!
Аркадій
Активный террариумист
Офлайн Офлайн

Аркадій

« Ответ #99 : июня 19, 2011, 16:47:20 »

Так, то склянка, точнійше навіть солонка, яка ще недавно була діючею- з сілью Улыбается
Там годюки ловлятся, але ж все одно коли рептигло сяе на повну потужність- вони нізащо не вилазять;)

А що воно таке за стрічка на корязі? А чого тераріум ще у одному тераіумі знаходится? Чі то щось інше?

Стрічка?! То не стрічка, а штучна водорость (декорація). А то з акваріумами: в мене стояв один порожній, тож я просто вирішив поставити один в один. Те що Миколаївський зоопарк найкращий в Україні це факт. А фотки плазунів з цього зоопарку я пізніше викладу, бо тоді просто не встиг
Страниц: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 115   Вверх
Печать
Перейти в:  

MyReptile 2006-2018