Аркадій
Активный террариумист
Офлайн
Аркадій
|
|
« Ответ #90 : июня 18, 2011, 16:35:58 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
Hierophis
|
|
« Ответ #91 : июня 18, 2011, 16:48:11 » |
|
Ну так відразу видно, що то було не у спеку, а мабуть на весні, ще усе квітне ;) На знімку там де павук- ото не южнорусський тарантул а більш південний вид- Geolycosa vultuosa Проте в тій невдачі напевно є і моя провина (треба було обрати інший маршрут, бо там їх багато). Дааааааааа ))) Треба було зкинути десь градусів 10 від температури повітря, отоді ми би їх знайшли, а так який маршрут не оберай- спека вона, як кажуть, і в Африці спека! ;)
|
|
|
|
|
|
|
Hierophis
|
|
« Ответ #92 : июня 18, 2011, 23:28:42 » |
|
Доречі, є цікава ідея- треба було вночи з фонариком там лазити. от тоді годюки б мабуть знайшлись Бо вони зараз десь у 21й годині вілазять, та у 6й годині ранку залазять у нори. А ось тераріум візерункового полоза, там теж є глечик, чатина від нього Та деякі мешканці акваріуму де колюшкі разом)))
|
|
|
|
|
|
|
Аркадій
Активный террариумист
Офлайн
Аркадій
|
|
« Ответ #93 : июня 19, 2011, 10:16:33 » |
|
Гарно! А поїлка то колишня склянка? А гадюки там і без ліхтарика і не лише вночі ловляться! Доречі, ось яка гарна декорація шматочки старогрецьких амфор і інших посудин з Бугського лиману. Це в мене колись давно був такий акватераріум для малого вужа водяного. І хочу звернути увагу на конструкцію внутрішного устрою "тераріуму". А це їжа вужа
|
|
|
|
|
|
|
Hierophis
|
|
« Ответ #94 : июня 19, 2011, 13:19:41 » |
|
Так, то склянка, точнійше навіть солонка, яка ще недавно була діючею- з сілью Там годюки ловлятся, але ж все одно коли рептигло сяе на повну потужність- вони нізащо не вилазять;) А що воно таке за стрічка на корязі? А чого тераріум ще у одному тераіумі знаходится? Чі то щось інше?
|
|
|
|
|
|
|
Hierophis
|
|
« Ответ #95 : июня 19, 2011, 13:24:41 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
Hierophis
|
|
« Ответ #96 : июня 19, 2011, 13:56:06 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
Аркадій
Активный террариумист
Офлайн
Аркадій
|
|
« Ответ #97 : июня 19, 2011, 14:44:11 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
Hierophis
|
|
« Ответ #98 : июня 19, 2011, 15:49:42 » |
|
Слухай, гарно! але ось питання, а де ж зміі та ящірки? В нас не так мабуть багато волі для тварин, вольєри меньше, але різноманіття тварин велике! Та амфібіі та рептіліі є! Як буде вільний час то приіджай потягом у оба напрямки(тут не треба рано- воно не втече ))) ) та подивишся!
|
|
|
|
|
|
|
Аркадій
Активный террариумист
Офлайн
Аркадій
|
|
« Ответ #99 : июня 19, 2011, 16:47:20 » |
|
Так, то склянка, точнійше навіть солонка, яка ще недавно була діючею- з сілью Там годюки ловлятся, але ж все одно коли рептигло сяе на повну потужність- вони нізащо не вилазять;) А що воно таке за стрічка на корязі? А чого тераріум ще у одному тераіумі знаходится? Чі то щось інше? Стрічка?! То не стрічка, а штучна водорость (декорація). А то з акваріумами: в мене стояв один порожній, тож я просто вирішив поставити один в один. Те що Миколаївський зоопарк найкращий в Україні це факт. А фотки плазунів з цього зоопарку я пізніше викладу, бо тоді просто не встиг
|
|
|
|
|
|
|
|