MyReptile
My Reptile
Международный Клуб
Террариумистов
Моя рептилия

декабря 04, 2024, 19:09:25 *
Добро пожаловать, Гость. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.

Войти
На главную Начало Помощь Календарь Галерея Войти Регистрация Чат
Страниц: 1 ... 12 13 [14] 15 16 ... 115   Вниз
Печать
Автор Тема: Мандрівки (Тема Аркадия на украинском языке для тех, кто его понимает)  (Прочитано 154997 раз)
Аркадій
Активный террариумист
Офлайн Офлайн

Аркадій

« Ответ #130 : июня 21, 2011, 22:46:36 »

Ой аж лячно і сумно стає!
Повертаючись до "позитиву" в мене водяні вужі меланісти випорожняються або в воду або на мене!
Hierophis
Активный террариумист
Офлайн Офлайн

« Ответ #131 : июня 21, 2011, 22:51:16 »

Взагалі то так, але всеодно, регулярний вилов видів, що знаходятся у депресіі через розірваність ареалу через знищення іх єконіш є дуже вагомим впливом, що призводить до вимирання тварини ранійше, ніх знищать усі біотопи де вона мешкає. Ось наприклад жовточеревий полоз, він мешкае розірваним ареалом у деякіх біотопах, там вже є депресія чисельності, а якщо ще робити регулярні вилови..

Доцільно відловлювати коли створюєтся потужна мережа росплідників, як це робится з мідянкою у ЕС, там тераріуміст може тримати мідянку вдома тількі за ліцензією, та умовою е розведення та співпрацювання з метою реінтродукціі.

Але якщо зникає біотоп, то вже не важливо, е в культурі вид що там мешкав чи ні- реінтродукувати вже всеодно нікуди.
Hierophis
Активный террариумист
Офлайн Офлайн

« Ответ #132 : июня 21, 2011, 22:55:16 »

Аркадій, хочу теж спостерігати за водяним вужом! Але покі що немає де тримати Извиняющийся Треба щось робити та мені теж лінькі, але треба, та й скло майже усе є, і клій є, можу скліяти щось таке- 130см Х 60см Х 40см, але ж нікуди ставити, ось ще питання...
Як знайти місце?
Аркадій
Активный террариумист
Офлайн Офлайн

Аркадій

« Ответ #133 : июня 21, 2011, 22:59:44 »

При реінтродукуванні ще є 1 вжливий, але рідкісний аспект, який дуже рідко використовують--відновлення біотопів. Так це надзвичайно сладно, але можливо і в деяких випадках так роблять. Проте, всеодно сумно...
Ліпше про хороше:

А про місце в хаті (і де його шукати) дуже добре у Огнєва написано в книзі "Змії в домашньому тераріумі". Він навть на стелю і стіни чіпляв...
Hierophis
Активный террариумист
Офлайн Офлайн

« Ответ #134 : июня 21, 2011, 23:14:52 »

В мене вільні стіни тільки над диваном де я сплю Улыбается Ще там поряд є великий стіл, ось про сіл я і думаю, а ось на стіни над головою вішати лячно! В мене зараз 14 тераріумів та акваріумів Улыбается

А знімок- то щось!!! Той полоз нібі посміхаєтся! Але ж то маісовий полоз? А навіщо дірочка в коксі, то ти для вентіляціі зробив? ;)
Arnold Ikkonen
Активный террариумист
Офлайн Офлайн

« Ответ #135 : июня 21, 2011, 23:39:22 »

Через ту дірочку, мабуть, молоко випили перед розпилом.
Про реінтродукцію я й не казав - це дійсно дуже складно і, нажаль, одного бажання терраріумістів не достатньо. Тому я говорив про збереження виду у колекціях. То може він і досидить, поки людство набереться розуму та вимре почне любити те, що їй подарувала природа.
По тому прикладу з мідянкою. Це дуже добре, коли все настільки організовано. Але щоб отримати ліцензію на утримання з обовязковим розмноженням треба мати не абиякий досвід в терраріумістиці. Нажаль, найчастіше людина практикується на "легких та екзотичних" видах, переходячи з часом на "складні екзотичні". А коли тераріуміст вже тримає у себе зелених пітонів, йому вже не цікаво "опускатися" до таких "сірих вітчизняних" змій, як мідянка. Але, якбі його одразу заінтересувати, можливо, мідянка стане любовю всього його життя, як у декого з нас (не будемо штрикати пальцями). 
Щодо вільного місця, той же Рафаел мені розповідал, що в нього над ліжком колись стояв скляний терраріум з двометровою коброю.
Hierophis
Активный террариумист
Офлайн Офлайн

« Ответ #136 : июня 21, 2011, 23:56:31 »

Так, це про мене,  мідянка в мене- сама гарна Улыбается А якісь хондропитони- я б іх згодував мідянці, якщо вона ще буде таке їсти ;)
А реінродукція то так, це повинен бути процес з участью спеціалістів, які повинни знати, куди і кого можна випускати.

Мені лячно мати тераріум над головою у ліжку не стількі з тих урахувань що з нього хтось виповзе(але це мабуть дуже цікаво- прокинутися від того що на тебе звалилася якась мідянка чі вуж Улыбается ), а від того, що об той тераріум можна гарно ляснути головою, особливо коли прокинувся та кудись запізнюєшся ;)
Аркадій
Активный террариумист
Офлайн Офлайн

Аркадій

« Ответ #137 : июня 22, 2011, 22:34:07 »

Стоп, стоп, стоп! А де там на фото маїсовий полоз заховався?непонимающий Доречі, крізь ту дірочку змія навіть пролазила і висовувала свій "перископ" А про вірменів і реінтродукцію--той Раф, що тримає сайт Дабоя активно розводить і реінтродукує тварин в певних районах Вірменії,

Hierophis
Активный террариумист
Офлайн Офлайн

« Ответ #138 : июня 22, 2011, 22:52:43 »

Та що, то теніура? А чого воно такого дивного забарвлення?

А ось сьогодні зробив від відчаю ось таке, та що в мене вийшло- змія чі Ascaris lumbricoides? )))

Сьогодні займався тераріумами та акваріумами, вибирав зайві рослини та усе таке, ось як виглядае акваріум з купою різних риб та рослин зараз.

Аркадій
Активный террариумист
Офлайн Офлайн

Аркадій

« Ответ #139 : июня 22, 2011, 23:03:46 »

Акваріуми в тебе дуже дуже гарні!! Але ж до чого тут ще й тейніура? Ось тейніура. На фото знизу.

Страниц: 1 ... 12 13 [14] 15 16 ... 115   Вверх
Печать
Перейти в:  

MyReptile 2006-2018