MyReptile
My Reptile
Международный Клуб
Террариумистов
Моя рептилия

января 21, 2025, 13:47:18 *
Добро пожаловать, Гость. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.

Войти
На главную Начало Помощь Календарь Галерея Войти Регистрация Чат
Страниц: 1 ... 111 112 [113] 114 115   Вниз
Печать
Автор Тема: Мандрівки (Тема Аркадия на украинском языке для тех, кто его понимает)  (Прочитано 156722 раз)
Hierophis
Активный террариумист
Офлайн Офлайн

« Ответ #1120 : сентября 30, 2013, 23:05:43 »

1) а де ви там мій одяг чи його елементи побачили? в шоке в шоке Натякну, там нема на фотках такого

Да що ми кажемо )))) Ну гаразд, то був не ти а Олег на фотках, але оце твоя рука полоза чавить, та ще і так що він аж руку Олега гризе ))) І рука ця в светорі!!! Я ж кажу, ти ще мабуть в шубі був, а пишеш, що нібі то майже голяка стрибав по скелях )))))))))

Аркадій
Активный террариумист
Офлайн Офлайн

Аркадій

« Ответ #1121 : сентября 30, 2013, 23:07:12 »

"Тече річенька, невеличенька..."  

прозорість до дна, глибина мала, течія стрімка, риби повно.

Більшість риби, яку я бачив це мальки різні. З "дорослих" осн. маса--форель (її там навіть великим сачком ловити можна). Але!! Але!!  Найбільші рибини з тих форелей, що я бачив були завдовжки з мій вказівний палець  Оля

Аркадій
Активный террариумист
Офлайн Офлайн

Аркадій

« Ответ #1122 : сентября 30, 2013, 23:11:30 »

1) а де ви там мій одяг чи його елементи побачили? в шоке в шоке Натякну, там нема на фотках такого

Да що ми кажемо )))) Ну гаразд, то був не ти а Олег на фотках, але оце твоя рука полоза чавить, та ще і так що він аж руку Олега гризе ))) І рука ця в светорі!!! Я ж кажу, ти ще мабуть в шубі був, а пишеш, що нібі то майже голяка стрибав по скелях )))))))))

Ну так все вірно, але не зовсім. Просто  хтось  прям дуже метеоролг, наобіцяв своїх улюблених апокаліпсісів, а я бідненький повірив і вдягнувся, ниби в кло... Росію поїхав. А коли ходили там біля водойми, то я ЯК Я ВЖЕ ПИСАВ, не лабко так перегрівся, а вже в наступні дні в футболці ходив, зате зайві светр і курточка купу місця займали у мене за спиною
Аркадій
Активный террариумист
Офлайн Офлайн

Аркадій

« Ответ #1123 : сентября 30, 2013, 23:13:56 »

Аркадій
Активный террариумист
Офлайн Офлайн

Аркадій

« Ответ #1124 : сентября 30, 2013, 23:21:32 »

Забув сказати. Ящірки Ліндхольма в "рідних" біотопах, та й загалом, дуже швидкі!

Від річки аж віє прохолодою й біля неї температура ще менша ніж в інших місцях.
Дивіться яка штука:

В лісі дуже багато плюща.

а по обидва береги купа місць де туристи були і будуть: сліди від вогнищь, столи, саморобні стільці, навіть шафи з поличками; стежки ообладені камінням з країв, місточки. Словом, там туристів багато!! А влітку напевно їх там цілі орди
Hierophis
Активный террариумист
Офлайн Офлайн

« Ответ #1125 : сентября 30, 2013, 23:42:45 »

Ну так все вірно, але не зовсім. Просто  хтось  прям дуже метеоролг, наобіцяв своїх улюблених апокаліпсісів, а я бідненький повірив і вдягнувся, ниби в кло... Росію поїхав. А коли ходили там біля водойми, то я ЯК Я ВЖЕ ПИСАВ, не лабко так перегрівся, а вже в наступні дні в футболці ходив, зате зайві светр і курточка купу місця займали у мене за спиною

Аркадій
Активный террариумист
Офлайн Офлайн

Аркадій

« Ответ #1126 : сентября 30, 2013, 23:52:43 »

а на знімку теж Empusa fasciata? А незвична, бо зазвичай всі цьогорічки емпузи, що мені траплялись були сіренькими, а дорослі зелененькими.  А "навіщо такі вилазки робити?" Ну ти не зрозумєш   це ж тобі не сидіти в Донецьку, будучи впевненим в тому, що жовтобрюхи лише й роблять що голубів жеруть дорослих   Я міг би пояснити "навіщо", але бажання нема.  

Сподіваюсь вам видно гору отам далеко. Так от   я там був   а сусідні 2 думаю теж видно, так от на тих я теж був
Esox
Активный террариумист
Офлайн Офлайн

« Ответ #1127 : октября 01, 2013, 00:27:47 »

Езокс ти тришки Житомирщину і Крим сплутав
Нічого я не сплутав. Просто ти тоді не писав де саме: http://myreptile.ru/forum/index.php?topic=12762.msg103373#msg103373.
а на знімку теж Empusa fasciata?
Так.
А "навіщо такі вилазки робити?" Ну ти не зрозумєш   це ж тобі не сидіти в Донецьку
Аркадій, ти сьогодні, певно, галюциногенних грибів забагато з`їв. Я тобі таке питання не задавав! І сумнівів в доцільности експедиції в Крим не виказував. Я б і сам в такий похід охоче б сходив, якщо б була така можливість.
Аркадій
Активный террариумист
Офлайн Офлайн

Аркадій

« Ответ #1128 : октября 01, 2013, 16:27:59 »

Езокс ти тришки Житомирщину і Крим сплутав
Нічого я не сплутав. Просто ти тоді не писав де саме: http://myreptile.ru/forum/index.php?topic=12762.msg103373#msg103373.
а на знімку теж Empusa fasciata?
Так.
А "навіщо такі вилазки робити?" Ну ти не зрозумєш   це ж тобі не сидіти в Донецьку
Аркадій, ти сьогодні, певно, галюциногенних грибів забагато з`їв. Я тобі таке питання не задавав! І сумнівів в доцільности експедиції в Крим не виказував. Я б і сам в такий похід охоче б сходив, якщо б була така можливість.

Десь я писав про саме Житомирщину, але зараз шукати не хочу. Справа в іншому: де ти на тій сторінці надибав словосполучення "ящірка Ліндхольма"непонимающий? Його ж там нема.
Так інтродуковано в Україні Darevskia armeniaca і Darevskia dahl. Але ж до чтого тут ящірка Ліндхольма? Просто не дуже зручно все підряд називати "скельна ящірка", ось і виходить що без латини можна щось наплутати Улыбается А про доцільність я просто не уважно прочитав, я думав що "Проте все одно навіщо проводити такі експерименти? Щоб написати діссер на тему відминностей біологіі на новій территоріі від рідної? " це про вилазку, а не про ящірку
Esox
Активный террариумист
Офлайн Офлайн

« Ответ #1129 : октября 01, 2013, 17:37:23 »

Просто треба уважніше читати. Доречі як сам Даревський пояснює мотиви свого злочину експерименту?
Страниц: 1 ... 111 112 [113] 114 115   Вверх
Печать
Перейти в:  

MyReptile 2006-2018