MyReptile
My Reptile
Международный Клуб
Террариумистов
Моя рептилия

февраля 02, 2025, 18:30:19 *
Добро пожаловать, Гость. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.

Войти
На главную Начало Помощь Календарь Галерея Войти Регистрация Чат
Страниц: 1 ... 102 103 [104] 105 106 ... 115   Вниз
Печать
Автор Тема: Мандрівки (Тема Аркадия на украинском языке для тех, кто его понимает)  (Прочитано 157244 раз)
Hierophis
Активный террариумист
Офлайн Офлайн

« Ответ #1030 : июня 18, 2013, 21:41:32 »

Esox, не відповідаю тому що тут пишу ))) А там ще писати і писати, ти там такого понаписував в перший частині)))
Що стосуєтся степу, то ось дивимось вікіпедію..

В зависимости от растительности и режима увлажнения степи подразделяют на пять основных подвидов:
горные (криоксерофильные);
луговые или разнотравные (мезоксерофильные) степи;
настоящие (ксерофильные) с преобладанием многолетних дерновинных злаков, главным образом ковыля — так называемые ковыльные степи;
сазовые (галоксерофильные) — степи, состоящие из растений, у которых надземные органы несут черты приспособления к засушливому климату, но произрастают при наличии постоянного или временного грунтового увлажнения;
пустынные(суперксерофильные) степи с участием пустынных трав и полукустарников полыни и прутняка, а также эфемеров и эфемероидов.
Бачиш, СПРАВЖНІЙ степ, а все інше то так, типу степ, чи типу ні ))))))))))))))

Мені спеціаліст з герудомедицини сказав, що там є всі. Сам я цим не дуже цікавлюсь, тому просто вірю хорошій людині
Ну взагалі то спеціаліст з герудомедицини може і сказазв таке, бо він же не герудолог Улыбается Але я чомусь сумніваюсь, що було саме так, можливо він сказав якось інакше, а ти вже як зазвичай, переіначив )))
А те що там є усі пьявки Херсонщини не вірно хочаб тому, що є така майже морська пьявка, яка жеве в морі та в гирлах річок, а не в якіхось калюжах))))
Hierophis
Активный террариумист
Офлайн Офлайн

« Ответ #1031 : июня 18, 2013, 21:46:14 »

А взагалі ось, оце сила!!!!

<a rel="nofollow" href="http://myreptile.ru/forum/go.php?http://www.youtube.com/watch?v=-sRQNxdlcK4" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=-sRQNxdlcK4</a>
Аркадій
Активный террариумист
Офлайн Офлайн

Аркадій

« Ответ #1032 : июня 18, 2013, 21:47:55 »

Те що степи є різні це факт! А біомаса комах на сході мене зовсім не цікавить. Ті місця, де я був в плані герпетобатрахофауни мало не найцікавіші серед усіх шматків цієї річки. А про те що я типу знаю досконало всю Донецьку область чи весь східний регіон це ти сам вигадав, я такого не казав. Хоча той ліс де я був і той куди ти збираєшся чимось навіть схожі  

Аркадій
Активный террариумист
Офлайн Офлайн

Аркадій

« Ответ #1033 : июня 18, 2013, 21:51:41 »

Ось так виглядає зупинка автобусна! Там навіть стояти і чекати на автобус і то гарно й приємно!!

То фазани через дорогу перебігають, то яшірка прям на середину вибіжить чи ще щось. Словом, природа 
Hierophis
Активный террариумист
Офлайн Офлайн

« Ответ #1034 : июня 18, 2013, 22:08:11 »

Доречи, ще одна деталь ))) Я щось ну дуже не вірю, що в намет заповзали каракурти ;) Поперше, до міграціі ще як до Київа рачки)) І головне- в пустелі, а тим паче в Буркутах, каракуртів не може бути, ну от не може бути, тому що не може бути)) Це не іх стації, тому як то кажуть, не покажеш, не докажеш ;)
Аркадій
Активный террариумист
Офлайн Офлайн

Аркадій

« Ответ #1035 : июня 18, 2013, 22:15:40 »

Ну це твоя особиста справа: вірити в щось чи не вірити в ніщо. 
Каракурти там є, але їх не надзвичайно багато. У мене фотки нема, бо мій фотоапарат не підтримує режим зйомки дуже дрібних істот. Тому я й не намагався сфоткати. Мій друг сфоткав! Але він зараз в експедиції, а повернеться з неї днів через 11-12. Тому нагадаєш і я домовлюсь, щоб він скинув мені той кадр.

А хоча б 1 з тих каракуртів може є не лише на фото, а й в одній з його морилок (я просто не знаю, може ті морилки вже в Академії наук України).
ПС
А це вже пішли фотки з моєї другої за цей місяць поїздки в ті місця

Аркадій
Активный террариумист
Офлайн Офлайн

Аркадій

« Ответ #1036 : июня 18, 2013, 22:28:17 »

Що приємно, окрім загальновідомих дерев-старожилів там є не мало просто великих і старих дерев, що лише додає місцевості шарму  Отак лізеш, лізеш через непролазний заболочений ліс, а тут чи то озеро чи то болото.

Hierophis
Активный террариумист
Офлайн Офлайн

« Ответ #1037 : июня 18, 2013, 22:28:39 »

Цікаво, як це морилка може опинитись в академіі наук, що вона там робить? ))))
А каракурт- це не дрібна істота, він(самка) десь такий як твій "водяний тарган" ;)
Аркадій
Активный террариумист
Офлайн Офлайн

Аркадій

« Ответ #1038 : июня 18, 2013, 22:33:53 »

А про самців і їх розміри ти не думав?  Та й навіть максимальних для виду розмірів особина сягає не одразу, а певний час росте щоб стати не дуже дрібною. А загалом, павуків різних там не мало. Навіть на дровеняках посеред боліт і те є павучки.

Аркадій
Активный террариумист
Офлайн Офлайн

Аркадій

« Ответ #1039 : июня 18, 2013, 22:39:11 »

А це вже як вийшов з лісу

Павучок полиняв і ось лишилось:

Страниц: 1 ... 102 103 [104] 105 106 ... 115   Вверх
Печать
Перейти в:  

MyReptile 2006-2018